De citit..

Primul articol ce vi-l recomand spre citire, se numeste New kids on the blog din care spicuim:

“Domnule Geoana, ati intrat cumva in blogosfera sperand sa atrageti de partea dumneavoastra alegatorii tineri, care altfel «comenteaza» pe Basescu.ro? 😀 Daca da, atunci va urez mult succes!”.

Si inca unul, ca e voie: Hai sa-l impuscam pe Basescu !

Ca-i de bine , ca-i de rau… cititi acolo ca e scris bine! Nu va lasati indusi in eroare de titlul articolului, e ironic..

LE: Citatul de mai sus , apartine Denisei!

bullets

4 Comments

  1. Da-mi voie sa nu fiu deacord ! Daca tu (ca persoana publica) imi (mie jurnalist) furi aparatul foto si iti faci poze in curu gol si apoi mi-l dai inapoi eu pot sa pun pozele alea pe ce ziar vreau daca consider ca au o relevantza ! Ca persoana publica poti sa influentezi diverse publicuri tinta si acest lucru te face foarte sensibil la capitolul imagine ! Tzine de tine daca iti ingrijesti sau nu imaginea ! Si tine de mine ca jurnalist sa decid ce este important si interesant pt publicul X ! La randul lui publicul poate judeca singur din mai multe surse o situatie si astfel isi creeaza o imagine proprie asupra situatiei !

  2. Ouch, ăla era chiar comentariul meu [singurul pe care mi l-a validat, de fapt]! Ce mică e lumea! Şi ce surpriză să-l regăsesc aici! 😀 Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *