Fenomenal, fara cuvinte.. Bravo..Bravo!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O secventa din emisiunea Britain’s Got Talent (un fel de Megastar la ei). Un amator, pe numele sau Paul Potts, de meserie vanzator de telefoane, apare in fata celebrului Simon Cowell si canta un fragment din Nessun Dorma.
Observati reactia publicului si a celor din juriu. De la starea de plictiseala aparenta se trece automat la cea de atentie sporita si emotii formidabile, inca de la prima nota.
Fenomenal, fara cuvinte.. Bravo..Bravo!

Daca v-a placut atunci o sa va placa la fel de mult si prestatia sa din semi-finala unde interpreteaza celebra piesa “Con te partirò” – Time to say Goodbye. aici – link.

bullets

37 Comments

  1. sunt absolvent al facultatii de muzica aici la brasov la pedagogie muzicala, si anul 2 la canto, pot sa zic ca omu asta e incredibil. m-am uitat 15 minute in continuu la filmuletul asta si am avut aceeasi senzatie. cata sinceritate, talent, cata modestie se citea in ochii lui! omul canta fara tehnica (natural). nu vreau sa ma gandesc daca ar face ceva studii superioare in sensul asta. oricum, BRAVO!

  2. Excelent,o voce care mi-a produs o stare de bine,un talent care a emotionat si juriul.Fantastic.Ceva de vis.Multumesc pentru filmulet.

  3. am intrat pe dc si am luat 10 variante de la nessun dorma dupa asta….bv tipului !!

  4. se vede pe fata lui cat de emotionat si de modest este.un film din asta iti mai ridica moralul

  5. Superb, pff…vocea combinata cu reactia publicului.. mi s-a facut pielea gainii. Ce mult conteaza sa ai sansa in viata….se pare ca aceasta persoana nu a avut….cu asa voce ajungea departe….dar poate ca acest concurs o sa-i ofere o sansa….deja s-a facut remarcat, asa ca cine stie ce se iveste…frumos!

  6. wow, fara cuvinte, asa ceva mai rar, concureaza cu cei mai mari , bravo lui si cinste, si maiales ca e si modest, mai rar asa ceva

  7. Bai, s-ar putea sa ma fac de ras, dar recunosc ca mi-au dat lacrimile…pff, habar nu am ce are omu’ asta, dar transmite o emotie incredibila! IMPRESIONANT!!!

    * nota 10 pt postul asta!

  8. Genial. Eu care ma asteptam sa fie ceva spectaculos am ramas cu gura cascata.

    Bravo, nota 10 !

  9. Foarte tare, chiar am ramas fara cuvinte si eu.
    Merci ca ai publicat si chestia asta, ca altfel nu cred ca ajungeam s-o vad prea curand, si-ar fi fost pacat.
    Baga mare-n continuare 😉

  10. nu sunt in domeniu sa pot spune daca falseaza sau canta bine totusi ceea ce este important este ca omu asta transmite o putermica stare emotionale care dupa cum se vede o face pana si paia sa planga si poate daca ar fi continuat incepueau si aia de langa.

  11. Incredibil, ma asteptam sa fie un varzar insa m-au luat toti fiorii! Este extraordinar! Toata stima din partea mea…

  12. nu pot sa comentez!si totusi o s-o fac [cu greu ;)]e P3RF3CT!!! nu stiu cum de nimeni nu a observat talentul lui pana acuma :D…..SPER SA AJUNGA MMMMAAAAARRRRREEEE!
    …si apropo poate bagatzi si filmuletzul din semifinale!!! THX to ALL..inclusiv bullet! facetzi treaba buna 😉 tinetzi-o tot asa !!

    !!!Mess with The B3ST,die like The R3ST!!!

  13. super tare…. chiar nu ma asteptam … credeam ca e ca unu din aia de la prima …

  14. superb …o voce de exceptie.este foarte emotionant…multumesc din suflet pt filmulet

  15. Misto, misto.
    mi-au scapat lacrimile. Nu numai pielea mi s-a gainizat…
    La nunti nu canta?

  16. De multe ori judecam un om foarte sumar si pripit. Si ne trimite Dumnezeu cate un vanzator de telefoane care ne face sa ne razgandim.

  17. prima data nu mi-au dat lacrimile dar a doua oara mi-au dat…. magnific. 🙂

  18. @neuronu
    stai fara grija ca nu ai fost singurul..pur si simplu PERFECT! un om ca asta ma face sa cred ca mai e si un Dumnezeu cand ne da asa ceva;trebuie pretuit ptr voce,si prin ochii lui se citeste si sinceritatea,naturalete si modestia de care da dovada.Bravo!

  19. Cand lumea e innabusita de hip-hop, dance si alte genuri de muzica de rahat, acest om vine si ne demonstreaza ca inca mai exista oameni care sa cante muzica adevarata. Bravo lui si plamanii impreuna cu corzile vocale sa-i traiasca!

  20. Extraordinar, nu-mi vine sa cred ce erectie puternica am avut si inca mai am… canta bine si omu dar e buna rau aia in rosu, formidabil!

  21. ok;
    in primu’rand:cine e aia in rosu?
    in al 2-lea rand:ce e megastar?
    in al 3-lea rand:cine a castigat?

  22. felicitari,meserias,un om facut pentru a fi valoare,atata modestie si sinceritate te coplesesc cand il privesti.E strain de noi si de tot ce inseamna muzica trambitata in Romania.E actual si totusi asa de departe suntem de el……Guta si ai lui nu cred ca se pot uita in ochii acestuia,motivul :nu stiu ce inseamna sa privesti valoarea.Generatia de azi e mutilata de semi in toate domeniile,vom deveni prizonierii Europei,ai lumi.

  23. felicitari lui bullets.excelent tipu ‘. never underestimate the human being

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *