R.I.P. Colin McRae

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Multi dintre voi poate nu au aflat despre disparitia dintre noi a celebrului pilot de raliuri Colin McRae. In data de 15.09.2007 acesta si-a pierdut viata intr-un accident de elicopter. Din pacate, alaturi de el se afla copilul sau Johnny Gavin McRae, in varsta de 5 ani si un prieten foarte bun al acestuia, in varsta de 6 ani impreuna cu inca un adult, prieten de familie. Nici unul nu a supravietuit.

Colin McRae a fost primul scotian care a cistigat Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), in 1995, pe un Subaru, la mare lupta cu Carlos Sainz, pe care l-a invins in ultima etapa. El a cistigat 25 de Mari Premii, record la acea vreme, si a incheiat de 42 de ori pe podium in cursele din cadrul CM de raliuri. S-a retras din competitie, la varsta de 39 de ani.

Daca in 1995 nu va uitati prea mult la raliu, atunci sunt sigur ca cel putin o data ati auzit de seria de jocuri Colin McRae Rally. Prima versiune a fost lansata in 1998 de catre cei de la Codemasters pentrut PC, PS3, Xbox . Ultimul  joc  lansat este Colin McRae: DiRT lansat in 14 Septembrie in UK , cu o zi inainte de tragicul sfarsit al pilotului.
Colin Steele McRae (5 August 1968 – 15 Septembrie 2007) decorat post-mortem cu MBE.

Pe site-ul sau oficial s-a instalat linistea. Daca doriti sa lasati un mesaj  o puteti face aici-link. Pana acum s-au inregistrat 43.000 mesaje.

R.I.P

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *