Cum fac blondele cariera?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Cel mai bun exemplu (de blonda) il aveti in urmatoarea secventa din emisiunea “Dimineata cu Razvan si Dani”, National TV. Cei doi fac misto de Lumi – o blonda ce vrea sa aiba o cariera muzicala cu toate ca nu a studiat vreodata ceva in domeniul asta.
Ea e Lumi, are o floare si o uda doar cu sampanie. Servus Lumi! Oriunde te-ai afla. Tot nu am inteles cand iti tunzi pisica si de cate ori pe saptamana.

bullets

47 Comments

  1. Ce vina are ea daca asa merg lucrurile in Romania? Eu cred k tipa se incadreaza perfect in tiparul muzicii romane. :))

  2. Incult, sexist, balbait.Cred ca tipa are mai multi neuroni decat ei amandoi. Parerea mea e ca misto-uri sa faca la coltul blocului nu la televizor

  3. hai mai ca tipa aia la cat e de misto pe atat de proasta. auzi “floarea mea trebuie udata doar cu sampanie” sictir la Cosi Ionita fah! iar tipul cu tricou mov, Razvan daca nu ma insel era chiar haios cum o lua la misto… e plina “muzica” de zdrente ca ea…

  4. rares said:
    Incult, sexist, balbait.Cred ca tipa are mai multi neuroni decat ei amandoi. Parerea mea e ca misto-uri sa faca la coltul blocului nu la televizor

    ———-
    Stii cum e, la ce pretinde ea sa fie, trebuia sa stie cum sa iasa din situatii penibile de genu asta
    Dar ma rog, ce poti sa-i ceri? Si cand a mai dat si titlu cartii… sa fim seriosi

  5. Quote: ” rares said:
    Incult, sexist, balbait.Cred ca tipa are mai multi neuroni decat ei amandoi.
    Parerea mea e ca misto-uri sa faca la coltul blocului nu la televizor ”

    Ori esti feminist, ori esti blonda!

  6. pt rares:
    Stii de ce au blondele vanataie in jurul buricului????
    Mai exista si baietzi blonzi!!!

  7. Nu am auzit-o pe tipa, dar nu are importanta nici ca e blonda nici ca nu a facut muzica, o droaie fac scoala populara de arte doar asa sa fie… Conteaza talentul, daca l-o avea sa fie sanatoasa si voioasa, daca nu… oricum au nevoie manelistii de concurenta…

  8. deci…..nu pot sa cred !! de unde atata prostie in samburele ala de migdala????

  9. Da…e blonda plina de neuroni;ii tine ascunsi intre petale. Faza pe care nu am inteles-o eu este cum de a ajuns asta mica la TV? Sau au adus-o doar ca sa faca misto de ea? Cred ma fac dracu’ bruneta la loc…

  10. Ok, in primul rand nu a spus nimeni ca tipa nu era un obiect de consum; cred k nici macar ea nu a incercat sa nege asta in vreun moment, ba, dimpotriva, senzatia mea este ca s-a mulat foarte bine rolului pe care si-l asumase. In al doilea rand, am impresia k prezentatorul a fost 100% penibil in sensul ca desi initial scopul era sa faca misto si desi initial avea o atitudine superioara si aroganta, dupa 2 minute gesturile lui l-au facut sa semene cu un caine in calduri mai degraba decat cu omul foarte stapan pe sine si foarte sarcastic care si-ar fi dorit sa fie.

    Nu stiu care dintre cei de-acolo este cel mai inteligent, insa daca ar fi sa judec dupa imaginile de mai sus… Multi animatori tv au multe de invatat de la niste animatoare de dormitor.

  11. “Ok, in primul rand nu a spus nimeni ca tipa nu era un obiect de consum; cred k nici macar ea nu a incercat sa nege asta in vreun moment, ba, dimpotriva, senzatia mea este ca s-a mulat foarte bine rolului pe care si-l asumase. In al doilea rand, am impresia k prezentatorul a fost 100% penibil in sensul ca desi initial scopul era sa faca misto si desi initial avea o atitudine superioara si aroganta, dupa 2 minute gesturile lui l-au facut sa semene cu un caine in calduri mai degraba decat cu omul foarte stapan pe sine si foarte sarcastic care si-ar fi dorit sa fie.”
    voyeur, se vede ca nu ai prins ideea, tipul doar se prefacea,[t a face misto de ea :)))… in plus, tipa e urata cu spume :)))))e penala frate… nu cred ca am intalnit vre-odata o blonda mai proasta…. are celulita… sani nu prea are… de fata nu mai zic :))) urata cu draci.. in fine :)) huoo zdreanto..

  12. e bine… au g?sit ?i fraierii ?ia pe cineva mai prost ca ei. p?cat c? am primit linkul… credeam c? e ceva care merit? v?zut

  13. cuae
    😐
    asta e redusa mintal
    like…ft redusa mintal

    cat despre aia 2..razvan si dani…
    ft bine ba..bv voua… daca n`ar exista si d`astea.. cum am mai rade noi asa cu pofta?
    =))

  14. Breh… de cand i-au trecut pe tembeli la National TV??? parca erau la Motanul securist…

  15. moaaa.da` cum vorbeste sa mor :|. fandosita 8-| :-&
    moaaa… “vorbiti in parabole” =))
    mihai eminescu =))
    mvai
    costi e geniu =)) si codita sta in ghiveci =))
    bha cat ma putut sa rad :))
    ce sunci are 😐
    “daca ai scrie o carte despre viata ta, ce ai scrie ?” – ce te face sa crezi ca stie sa scrie ? 😕

  16. penala in ultimul grad,dementa si mai bine s-ar apuca de citit un pic sa mai invete cateva cuvinte (in afara de firma ,de talent si de pisica nu cred ca stie si altceva)cat despre carti,sincer cred ca inca nu s-a scris nimic pentru ea!

  17. ba daca si asta e frumoasa vorba lu dydu inseamna k esti la fel de prost k ea….bine a zis anka cum a zis….are ditamai sunciele pe ea si mai are si o mecla de imi sta ceasu nu alta….la cat are intransa cred si yo k a fermentat si sa transformat in sambure de migdala :))))))))))))))

  18. super tari baietii,faza cu cu udatul florii si cu migdala….cele mai adevarate,baietii sunt de nota 10 si asa cum au aratat-o si ei sunt si BLONDE….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *