Vrem prospaturi

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Dupa cum bine stiti, Huidu si Gainusa cauta doua noi bebeluse pentru a lor emisiune. Actualele s-au cam rodat si hai sa fim seriosi: au facut ceea ce si-au propus. Deja nu se mai pot “cobora” la nivelul de la care au plecat. Sunt vedete si li s-a urcat la cap. Una e iubita lu’ Vali Barbulescu (bruneta cu silicoane) iar cealalta nu stiu ce e de capul ei. Cert este ca se cara amandoua spre orizonturi mult mai luminoase si ban mai mult si mai gros. Gandesc prost? Ete na!
Ok, revenind la ale noastre: Carcotasii cauta bebeluse.

Daca candidata din linkul de mai jos nu va fi “the one“, ma jur ca nu ma mai uit la Cronica Carcotasilor.

Link

Thx to Oana

Later edit: Aici aveti o lista cu cele mai mumoase  pretendente 🙂 – link

bullets

5 Comments

  1. io Gogu voievod nu vad nimic special la don’soara din imaginatiuni.. inafara de tenul dobandit prin (para)-solare probabil din banii de alocatie.. are doo manutze, doo piciorushe, doo cupe si one gamalie
    e chiar banala.. parerea mea (parol)

  2. “NoMAD” las-o incolo daca nici asta nu e buna… Subscriu si eu la parareata F , nici io nu ma mai uit daca nu e “The One” … tzucui plasa aia ei in carouri :)))))))) …

  3. Ca sa fiu inteles suficient de bine.. tipa este cat se poate de comuna.. sa vad si eu ce va atrage la dansa?! Nasucul ala lunguiet? Genunchii cu care poate sa faca gauri in pereti? Claviculele acelea ce aduc a bare de directie impinse’n fata? Nu zic ca nu e ok dar nu e in nici un caz ceva sa pice barbatul din voi pe spate (sau pe fata dupa preferinte 😛 )

  4. vai sa imi f… una, adica emisiunea e gen “cover”for porno?
    adica candidata tre sa fie sexi sa aiba ceva de aratat si poate intra in emisiune, sa ma f… pe mentalitatea romaneasca a unora, dar degeaba fac asta ca sunt departe si oricum nu ma aude nimeni, bafta “glontule”:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *