BlogBrowsing (2)

The image “https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2007/12/blogvertising.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Se pare ca acum merge si pe IE 7. Codul trebuie bagat in footer.php (unde orice om inteligent l-ar fi bagat).

Detalii aici.

Sugestii pentru bloggeri: va sfatuiesc sa fiti profesionisti si sa folositi doua imagini ce chiar au legatura cu blogul vostru. Lasati chestiile de genul “Vrei sa stii ce e aici? Da click”. Pur si simplu sunt cretine. Si totodata se pierde ideea de “rasfoire” pentru ca voi stricati designul si implicit ideea. Maine – poimaine isi pune careva o ţîţă. Asta numiti voi promovare?

Faceti printscreenuri pe prima pagina si apoi doua cropuri. La asta v-ati gandit?

bullets

8 Comments

  1. Fulgerica…vreau si eu ajutor…nu ma pricep la chestii prea mari…vreau sa-mi promovez si eu blogul…fac cinste daca ma ajuti..

  2. nu inteleg, mai fulgerica, de ce ai pus legatura cu zoso. Nu am nimic personal cu el, Doamne fereste… numai ca:
    1. blogatu a pus tot la el (si sunt sigura ca mai sunt care si-au pus)
    2. e un blogger deja cunoscut, ce rost?
    3. ideea nu e sa se faca toate blogurile cunoscute?

  3. Sistemul iti afiseaza reclama in functie de catre impresii oferi pe zi. Si daca trimiti 5000 impresii pe zi, e posibil sa fi afisat si la zoso…

    (In momentul cand zoso vorbea la el pe blog de acest proiect, doar doua bloguri erau inscrise.. deci automat sistemul functiona doar intre blogul lu’ zoso si cele doua)

  4. poate ma ajuti tu. trebuie instalat ceva special ca sa functioneze chestia pe Mozilla? Eu am Mozilla dar nu pot rasfoi alte bloguri. Pun mouse-ul acolo si nu se intampla nimic. La IE merge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *