bullets

10 Comments

  1. Nu cred ca are treaba cu condusul. Mai degraba cu aprecierea dimensiunilor, distantelor si traiectoriilor. Care se intampla ca la femei sa fie mai deficitara.

  2. Draga Fulgerica…nu cred ca e ok sa generalizezi zicand femeile…si etc..pana nu aduci un argument solid, stiintific care sa arate ca majoritatea femeilor conduc mai prost decat barbatii..am foarte multe amice..care conduc super bine si nu au asemenea probleme. Nu de alta dar afirmatiile tale pot fi considerta cu usurinta a fi drept discriminatorii si nu ti-ar placea ca lumea sa spuna despre tine ca dai dovada de “comportament discriminatoriu” la adresa femeilor conducatoare de vehicule auto 😉

  3. daca i-a luat desteptei atata timp sa iasa.. oare cat i-a luat sa parcheze…?

    si totusi… sunt MAI cuioasa cat i-a luat babei din mesajul ‘sa invatam sa iesim din parcare 2’ sa parcheze!

  4. azi in livada postei, in fata mea un tip a lasat masina pe mana femeii. distanta de parcare fata de masina din fata era de vreo 2m. cu toate astea femeia a reusit “surprinzator” sa tamponeze masina din fata la plecare. restu no comment :))

  5. da’ parca tot mai misto mi se pare celalalt filmulet:P. Bine, aia nu incomoda pe nimeni decat pe ea insasi… :))

  6. Stai frate sa iti zic cum fu treaba..! EU am pus filmuletu pe youtube.. scuze de neclaritate dar asta;i viata nokia! Trageam niste cablaraie de net cand vad o tipa cum se chinuia sa bage masina in parcare.. ma rog cu chiu cu vai a si reusit, si nu prea. Pacat ca nu am prins atunci cand se chinuia sa parcheze pe doua locuri de parcare.. ma rog, am mai facut un pic de treaba si cand vad ca se intoarce la masina.. se strecoara si reuseste sa intre in ea ..tipa bruneta(desi pare blonda dupa comportament).. cu haine made in china ..nou proprietara de matiz (nr rosii), Morala: de notat e ca indiferent cat de bun sofer \ pieton esti .. daca iti iese o bomba d’asta in fata .. te lasi la mana ta! -De aia e bine sa ai loc de veci-..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *