Monitorul LCD ASUS Kalashnikov AK-47″

Monitorul LCD ASUS Kalashnikov AK-47″

Monitorul LCD din clipul urmator este pur si simplu facut praf de catre rusi, intr-o reclama cel putin ciudata. Il arunca de pereti, il bat in cuie, il zgarie, il chinuie, il ucid cu o arbaleta. Cu toate acestea, monitorul ramane in stare perfecta de functionare, ba chiar arata ca scos din cutie. Nu stiu de ce dar inclin sa cred ca ceva e putred aici. Sau poate ca avem de-a face cu primul monitor LCD dotat cu geam anti-glont? Ma intreb cam cat ar costa asa ceva? Monitorul se afla expus la vanzare pe acest site dar inca nu-mi dau seama cam cat ar costa in euro.

later update: L-am gasit si in Romania! Modelul se numeste Monitor LCD Asus LS201 si costa doar 1.168,92 RON. 😉

bullets

7 Comments

  1. Se gaseste pe mai multe siteuri: ASUS LS201. Are Protection Glass, de aia e asa rezistent. Costa ceva peste 10 milioane, depinde de magazin.

  2. ii spoof, o facut la sto. probabil asua s-a laudat ca-i foarte rezistent si acuma astia fac misto. nu exista suprafata in lume care nu poate fi zgariata (decat daca-i diamant sau o zgarii cu untu) plus ca mai este si socul fizic, degeaba ai armura atinglont daca te arunca de pe bloc. fugi rapid si cumpara monitoru si fa ca aia, poate primesti un premiu.

  3. nu e spoof nici la sto monitorul are protection glass dar daca sunteti atenti inainte de tortura il da cu un anumit gel care la socuri mari gelul actioneaza intr-un mod ciudat si isi face un lant de molecule impenetrabil numit liquid armor have a research

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *