Bloggerii trag semnale de alarma

 Bloggerii trag semnale de alarma

Oare ce s-ar intampla daca am incepe toti sa boicotam Caile Ferate Romane? Stiati ca un bilet Timisoara – Iasi costa aproape 3 (TREI) milioane lei? Adica 300 RON?

Iar de banii astia primesti:

  • jeg
  • mizerie
  • caldura de 50 de grade in compartimente, pentru ca aici exista butoane de caldura care au doar doua pozitii: inchis/deschis.
  • – 20 grade pe hol
  • mizerie
  • jeg

Va invit sa cititi doua articole extrem de graitoare: la visurat & subiectiv.

P.S. Nu am inteles niciodata de ce sistemul de vanzare de bilete al idiotilor de la CFR umple 3 vagoane cu calatori iar celalalte 7 raman goale. Inteleg ca biletele se vand in ordine dar nu exista un om cu capul pe umeri sa gandeasca situatia? Upss…poate ca exista dar ca nu se inchesuie cu muritorii de rand intr-un asa numit tren “al groazei” – vorba lu’ visurat.

Inca o chestie. Pe hol pute a hoit dar eu nu am voie sa fumez! How cool is that?Â

Si inca o chestie: de ce nu am vazut chestiile astea in mass media? La tv sau in ziare? Ce se intampla?

Inca o chestie mica: cu aia 100 euro zbori cu o companie low-cost (daca te tine! cu toate scandalurile de moment)

bullets

5 Comments

  1. Ca sa imi exprim si eu a mea parare legata de CFR.In data de 2.01.2008 am circulat cu trenul accelerat Sighetul Marmatiei-Bucuresti Nord.De la Sighet si pina la Salva(Bistrita-Nasaud)locomotiva diesel,In gara de unde m`am urcat eu(Telciu-BN) nu mai aveau bilete cu loc.Imi zic ok, nu e nimic, juma de ora pina ajung la Salva, unde se mai agata cateva vagoane de Rodna-veche in plus la acest tren.Trenul foarte aglomerat.La salva ma dau jos ma duc sa imi iau asa zis-ul loc. dar acel program de calculator gandit sa nu mai dea bilete cu 3 minute inainte de plecarea trenului, m-a lasta tot fara loc.Ma duc si ma urc in celelate vagoane si ce sa imi vad ochii.Taote vagoanele goale iar in celellate ramanand aceasi inghesuiala.Frig nu am rabdat, find foarte cald, cred ca vreo 50 de grade de a trbuit sa stau mai tot timpul cu geamul deschis.Si bineinteles ca a trebuit sa ii mai dau nasului inca 20 de ron pt ca am stat la clasa a-I-a.Conditii jalnice, mizerie jeg. un program de eliberat bilete de tot…..De obicei perfer sa circul cu microbuzele.dar cand nu exista alta solutie trebuie sa circulam cu trenurile groaze.Jalnic.Si ar mai fi de adaugat. in urma cu vreo 2 luni am circulat pe ruta Brasov-Alba Iulia cu un asa zis tren rapid care a avut intarziere si la dus si la intors si atentie cica vagaone climatizate.Cred ca CFR-ul intelege prin acele vagoane climatizate cum le zic ei sa rabzi frig.In concluzie circulati cu orice alt mijloc de transport daca aveti posibilitatea.

  2. acum vreun an am mers cu un tren sinistru, aglomeratie, jeg, frig, tot tacamul. eu eram singurul fraier din tren care isi luase bilet, restul mergeau cu nasul. la intors, m-am suit in halta si am vrut sa imi iau bilet din tren, i-am intins banii nasului, el mi-i a dat inapoi, mai putin spaga pe care si-o oprise pentru sufletul lui.

    ma rog, stiam ca nasii sunt spagari, dar nu stiam ca nu se poate face nimic impotriva lor. cum am ajuns acasa, dau e-mail la cfr cu ce mi s-a intamplat. dupa vreo 3 saptamani primesc raspuns ca daca sunt dispus sa am o confruntare cu “personalul de tren”, altfel nu se poate lua nicio masura. am crezut ca nu citesc bine, i-am intrebat daca imi e protejata identitatea in vreun fel, dupa alte 3 saptamani mi-au raspuns ca nu. atunci i-am bagat in pizdele mamelor lor, si le-am zis sa ia un tren, orice tren, si or sa vada ei insisi nasii cum iau spaga. nu mi-au mai raspuns.

    de atunci le-am mai scris scrisorele de amor cu diverse chestii (spre exemplu mi se pare aberant ca un bilet cumparat in tren sa coste dublu fata de un bilet cumparat in gara, si ca astfel se incurajeaza spaga), dar nu am mai primit niciun raspuns. ii doare-n poola, evident.

    dar poate reiau emailurile catre idiotii astia, sper sa reusesc sa am un dialog coerent cu ei.

    regards,
    ws

  3. Ultima oara am mers cu trenul in ro prin 2000, de atunci am utilizat cursele de autobuze sau microbuze vreo 2 ani si apoi mi-am luat masina. Nu am urcat in tren de 11 ani si nu vreau sa stiu cum e. Nu ma dau banii afara in casa, dar confortul calatoriei nu poate fi echivalat in bani. In plus, de la 2 persoane in sus e mai ieftin cu masina decat orice alt mijloc de transport in comun in ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *