Mi-am facut pensie

consultant ING

De cand a inceput nebunia asta cu pensiile private recunosc ca nu m-am stresat prea mult, ba chiar deloc. In schimb m-au stresat o gramada de prieteni, cunostiinte sau chiar oameni cu care vobesc din ani in Pasti dar care aveau nesimtirea curajul sa ma invite la o cafea pentru ca “sa stam un pic de vorba….ai auzit de chestia cu pensiile private obligatorii…..stii eu sunt consultant ING“. Pe cei din urma ii detest cel mai mult. Nu suport oamenii care nu au bun simt dar care incearca marea cu sarea pentru ca oricum nu mai au nimic de pierdut.

Bine…daca stau si ma gandesc si pun un pic in balanta anumite chestii, parca prefer sa inchei contractul cu un strain (de preferat straina 😛 ) si sa ma simt bine tocmai pentru ca nu am facut nimic din obligatie sau mai bine zis, ca nu am facut sau nu mi s-a facut vreo favoare.

Ca sa scap de stres, pana la urma mi-am facut la sora-mea (care tot consultant ING este! ntz..ntz!!). Suntem frati iar chestiile enumerate mai sus nu sunt valabile.

Later edit: Va reamintesc faptul ca ultima zi in care poate fi semnat actul de adeziune este 17 ianuarie (inclusiv). Cei ce nu opteaza pentru niciunul din cele 18 fonduri de pensii autorizate, vor fi distribuiti automat de catre computer. (Brrrr….suna cam rece, nu-i asa? 😉 )

P.S. Astia de la ING au un joc in flash: www.cumaratlapensie.ro Eu nu vreau sa ma gandesc la pensie, d’apai la cum arat peste 40 de ani. Asa ca va las pe voi. 😀

bullets

18 Comments

  1. Multi tineri au ales ING pentru ca vor de la o banca sa fie moderna, sa intalneasca cat mai putini functionari si vor sa-si rezolve repede problema. Bancomatul ING deschis pana la 23 zi de zi este tot ce are nevoie un tanar. Intri iti iei/lasi banii si pleci. Eventual faci o plata sau o faci de acasa prin internet si gata treaba cu banca. Nu cozi, nu cereri, nu functionari batuti in cap. Alegerea a fost simplu am card ma bag si la pensie. Pentru restul a contat reclama. ING a avut cea mai ampla campanie pe pensii si a explicat mai in detaliu ce este o pensie. Cam atat, hai la toaleta si numai bine!

  2. si tu si piticu si zoso ati scris TOCMAI azi de pensii private si toti 3 v-ati facut la ING. vai vai

  3. Pe ultima suta de metri au inceput cei de la AiEnGi sa plateasca si bloggerii cu trafic sa le faca advertise doar-doar nu-i elimina din cursa pentru pilonul 2, nenea Guvernoiu ? 😛
    Jocurile sunt deja facute
    S-au trezit putin tarziu, pacat de straduintele demne de o cauza mai buna

  4. Omule, stii cati bani au facut consultantii astia? Uite, de curiozitate sa intrebi cate sute de milioane au castigat in doar 4-5 luni, o sa te crucesti

  5. Fulgereluuu! Ti-e foame rau varu?!? Nu de alta dar 4 linkuri pentru uratii astia?
    Io am preferat sa “stau sub aripile leului”. Nu isi fac ei cine stie ce publicitate, dar sunt de gasca (ca berea la cutie). 😀

  6. Astia de la ING sunt ca ciupercile! CA dupa ploaie scot agentii! Mie unul (este parerea mea) ING nu-mi mai ofera incredere!

    Nu ING sau alti asiguratori au fost in spatele WTC-ului! Ci Alliant-ul! Eu la ei mi-am facut pensia!

    Inca-o presimtire: oare de ce cred ca este si asta o cacelma a statului!
    Prindem noi astia din generatia asta 60 de ani ?
    Eu cred ca NU!

  7. s-a vazut clar ieri o invazie de reclame la ING … dar ce sa-i faci, mai trebe si de astea … macar fa-o pe fata nu o mai ascunde in povesti mai mult sau mai putin credibile.

  8. ce bine ca nu am nevoie de mizeria asta.

    desi s-ar putea sa trebuiasca sa ma lipesc si eu de un titanic din asta pe viitor. 🙁

  9. gata, timpul a expirat…incepand cu 17 ianuarie, statul se ocupa de repartizarea angajatilor lenesi la diferite fonduri de pensie….

  10. Ma uit la Tv pe realitatea si o judecatoare apara cu o nerusinare si inversunare drepturile aberante pe care le au in prezent magistratii .
    Pai domnilor , aceasta tacma nu a auzit de conflictul de interese , adica tu iti faci legea de pensionare si salarizare , luind in calcul salariul din ultima luna , la care sumă contribuie si statul ca sa-ți faca 80 la suta din ultimul salariu si cate sporuri si-au mai pus la salarii .
    Foarte grav este ca magistratii nu raspund in niciunfel pentru sentintele gresite pe care la dau , chiar daca la Curtea Europeana se constata ca respectva sentinta pronuntata este gresita – Statu platește si pensia le crește ; este imperios necesar ca magistratii sa fie sanctionati in cazul sentintelor gresite prin excluderea din magistratura si fara drept de a mai profesa in institutiile statului .
    Se vaita aceasta doamnaca ce greu este , dar cine a obligat-o sa stea acolo ? Doamna nu a auzit de mediul privat , daca esti atat de stresat la stat pleci tata , daca te crezi instare si capabil , nu starmocesti la mila statului si mila neamului romanesc .
    Dar pe judecatoarea beata care jignea oamenii legii nu a vazut-o doama dezlantuita , cam ce vocabular impertinent si tupeu avea ? Dar pe judecatorul care ăi punea pe politisti sa isi ceara scuze si sa isi ia angajamente fata de la infractori , a fost tot la Tv ?
    A luat doana atitudine , a scos o silaba sau s-a facut ca nu vede , nu aude .
    Dar de cei care au pesii de cateva milioane vechi a auzit doamna , stie cum traiesc acesti oameni , a sapat doamna la tara sa vada acolo munca tata , sa ai o gospodarie , iar o seceta sau o furtuna sa-ti spulbere toate sperantele , acolo sa vezi stres si suferinta . Cum isi permite doamna jude sa vorbeasca de profesori si ingineri ca mai fac o meditatie sau isi mai iau un job ? Mama ce tupeu si impertinanta duse la extrem , rar ti-e dat sa vezi , sau poate doar o singura data in viata . Sa te faci ca nu intelegi tu ca jude diferenta dintre termenii recalculare conform unei noi Legi si termenul retroactiv , sa invoci Dreptul Roman in contextul unor aberante avantaje pe care ti le-ai autocreat in propriul avantaj , fara sa te intereseze celelalte categorii sociale ? Mi-e greu sa cred ca sunt mai multe persoane de asemenea calitate indoielnica si jalnica in justitie si magistratura .
    Dar de somaj a auzit doamna ? Dar sa ai un venit de 4 milioane si facturile sa fie de valoare mai mare ? Dar de foame a auzit doamna magistrat , dar stie ca strazile sunt pline de cersetori , persoane fara adapost , someri si persoane fara venit , ca in multe localitati traiesc oamenii ca in evul mediu ? Pentru acestia doamna a gandit si elaborat vreo lege care sa le mai amelioreza suferinta ? Dar doamna s-a gandit ca , cu cat anumite persoane au venituri si pensii aberant de mari de la stat , cu atat mai multe persoane traiesc intr-o saracie cumplita ?
    Pensii din România la ora actuală – contrast May 2009 – Fără comentarii
    33.000 lei – unui magistrat
    32.000 lei – domeniu aviatic
    23.000 lei – om normal, muncit
    12.300 lei – diplomaţi
    11.500 lei – printre poliţişti
    7.800 lei – funcţionarii publici parlamentari (Văcăroiu)
    7.300 lei – instanţele
    730 lei – profesor universitar cercetator
    800 lei – medic specialist
    600 lei – inginer inventator
    300 lei – somer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *