Cum sa spargi parola la Yahoo si Facebook, manca-ti-as!

Cum sa spargi parola la Yahoo, mancati-as!

Buna ziua. Ce sa va spun? Sa spuneti ca nu exista programe de spart Yahoo, magarii, chestii? Sa va invat cum se sparge Yahoo. De exemplu vrei sa spargi parola lu’ tovarasu tau sau vrei sa mergi la sala si sa spargi parola lu’ prietenul tau sau cuiva, tre’ sa instalezi un program care nu sparge parola instant, adica stai de vorba si sparge, dar..asta..intelegi..programezi un program la tine in casa si vine un tovaras sa intre pe Yahoo, da?

Pentru a sparge un cont de Yahoo este necesar sa urmati urmatorii pasi:

In primul rand trebuie sa ai multi tovarasi si sa asculti muzica buna. In al doilea rand trebe’ sa fii smecher si sa ai un calculator cu windows instalat in limba romana. In al treilea rand trebuie sa faci diferenta intrec “click” si “ţac”. In al patrulea rand trebuie sa ai rabdare sa se incarce, sa faci ferestrele mici, sa dezarhivezi apasand pe ultimul de jos si sa ai rabdare bre! P’orma sa dai un signin. Sa nu uitam de schimbatul pictogramelor (astfel incat amandoua sa semene la fel) si sa inchizi programul de spart parole apasand un ics. S-a inteles pana acum?

Mai departe il las pe Bahoi de la Constantasa va explice cum sta treaba, eu ma duc sa sparg cateva conturi de Yahoo. Brb, gtg, afk, plz, asl, jpg.. etc.. 😉 Speram ca veti gasi util acest mic tutorial. Nu putem decat sa va uram multa bafta si “fir intins” 🙂


P.S. Nu-i asa ca-i plina lumea de genii? 🙂

bullets

360 Comments

  1. sunt programe da trebuie cautate bine si nu orice ca multe sunt virusi incercati fisierulmeu.ro program de spart parole pe yahoo

  2. aly esti o proasta ca nimeni nu ar crede asa ceva mai era una cu peteranswer tot o teapa

  3. De ce santeti rai????Toti vati nascut anvatati???de ce radeti de altii, care crede cai poate ajuta pe altii(ca voi) mai preastiutorilor! HEEEi TU ala de te crezi prea destept, cum se face ca stii engleza decand ai iesit din ou,si ancerci sa spui si tu ceva ce nici macar tu nu stii? DEce nu folositi altfel de cuvinte, care sa nu raneasca, sau sa antepe pe altii?…Romani! ce sa mai zic. Dar daca ar rade de voi cei care stiu cu adevarat TOTUL despre calculatoare(cei care le fabrica si le utilizeaza)ce parere ai avea despre tine? ai? ia spuneti tie singur, fara sa te auda altii, si o sa vezi cum o sa te rusinezi de tine ansuiti. si mai stii ceva? fii sincer macar cu tine daca cu altii te dai mare.

  4. cat de cat e calumea
    pt ca poti sparge si parole de diferite jocuri de exemplu mt 2 talisman si multe altele totusi e cel mai destept……………….

  5. ba nebunilor ,,,, daca intradevar mergea sa spargi parola.. in 24 de ore afla toti oamenii de pe tera care au cont de yahoo… deci daca doritisa aflati o parola cu adevarat intrati pe http://www.yahoo.com intrati in mail dupa apasati help dupa contact yahoo completati ce problema aveti ca ati uitat parola etc… si aflati parola de la cei care credeti ca va sunt dusmani ca nu va lasa asa usor sa spargeti parola,,, adica cei da le yahoo… si totul pe cale amiabila,,, dar totul depinde de voi…de aici ,,, spor la treaba si nu mai veniti cu idei tampite “cine ma ajuta sa sparg parola ” pentru ca cine stie nici macar nu intra sa caute asa ceva…. si mai ales sa invete pe altii,,, altfel nu ar mai avea acces la nimeni pentru ca toti ar stii sa se fereasca… cine are ceva de comentat ,,, mai bine tace:))

  6. hai frate care mai de care aici au treaba cu tigani… toti suntem oameni. si daca nu iti convine ce vezi aici dc ai mai intrat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *