Hai sa ne promovam valorile!

Hai sa ne promovam valorile!

Cum sa o facem altfel daca nu prin intermediul reclamelor?

Ce poate fi mai reprezentativ pentru un roman decat vechea ciocolata cu ROM? 🙂 Parerea mea este ca reclama ar fi fost mult mai reusita daca foloseau un manelist adevarat. Hmmm…sau ala cerea prea mult? Cine stie….



[via]

bullets

11 Comments

  1. Pingback: Rebranding? Neah..
  2. Vai ce reclama ciobaneasca…alea de mai dmeult erau mult mai faine cu rockerul si cu aia cu fusta scurta, asta mi se pare cam lame

  3. naspa, dupa cum a zis si Andrei, alea cu rockeru erau mult mai tari !!

  4. who the hell is the moron who made this thing? ma asteptam ca tipa sa scoata un topor si sa’l faca shark-bait pe ratatu’ ala…geez…I’m insulted 😐

  5. e pe bune? mie chiar imi place ciocolata aia si cu reclama asta si-au dat cu firma in cap. ce incearca sa faca? sa se adreseze si segmentului astuia de consumatori? manelisti cu mertzane si care asculta “pe la spate” de li se zguduie tablele pe masina? sper sa le vina mintea la cap si sa retraga clipul asta.

  6. E o reclama tare , tipic romaneasca ca si ciocolata cu rom . Bravo , ati atins punctul ! De fapt , de ce sa ne mintim : asta e Romania fratilor !!!!
    Cu manele , ciocolata cu rom , seminte , si , si , si ….. , le stim cu totii , nu-i asa ?

  7. HAHAHA
    IN SFARSIT CINEVA O SPUNE PE BUNE!! TRAIASCA!

    foarte tare fratele meu, m-am terminat de ris. Abia astept sa vad ce mai fac astia!

  8. Chiar ma intrebam de ce nu folosesc manelele in reclame!!! Asta da comunicare de masa pentru mese. Bravo!! Cine o face?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *