zoso si piticu la The Money Channel

zoso si piticu la The Money Channel

Despre cum sa-ti construiesti un blog de succes sau despre metodele prin care il poti transforma intr-o a doua sursa de venit, aflam intr-o scurta emisiune dedicata blogurilor realizata de catre cei de la Money Channel. Invitati: piticu si zoso.

Btw, faza cu salariul si pasiunea este perfect adevarata. 😉 Tineti minte insa ca multi au blog dar putini sunt cei ce reusesc. 😉


Poze si reactii gasiti la Vali Petcu si “colegul nostru” Cristi Dorombach. 😀

bullets

9 Comments

  1. Hai mah ca m-o pacalit eu am cautat pe net la 13 si 15 si nici urma de ei, acuma vad la ceas ca era 13 45, Fulgerica tu cum de nu erai pe acolo?

  2. Eu munceam mah la ora aia. Trebuie sa-mi hranesc copii nu sa umblu teleleu prin oras. 🙂

  3. felicitari. Ii putem lua ca exemplu. Tot ce conteaza este sa stii sa-ti asterni gandurile si sa exprimi viata asa cum o vezi. Blogul este pana la urma o chestie personala.

  4. Super idee ai avut cu postarea acestei emisiuni, pe care, evident, am ratat-o, avand altceva de facut atunci. Dar tema si personajele cred ca intereseaza multi bloggeri.

  5. Flotari logice: Pe zoso il afecteaza cand se zic lucruri neadevarate. La el pe blog declara ca injuriile recente constand in “n-ai femeie”, “esti frustrat” etc. nu il deranjeaza. Lol.

    In other words: blogul este intr-adevar personal, unii “aleg sa monetizeze asta” daar din pacate unii o iau un pic cam prea in serios 🙂

  6. Destul de subtire materialul, adica nu s-a prea zis nimic

  7. bai..da…zoso (tipu cu fata de virus, cred) are o mecla , stiu ca ma repet , da… e de coma..
    kaspersky ar trebui sa scoata un update sa anihileze astfel de entitati ce tulbura webu’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *