Download Firefox 3

Imi dau cuvantul ca downloadez Firefox 3

Join us in our mission to set a Guinness World Record for the most software downloaded in 24 hours!. All you have to do is get Firefox 3 during Download Day to help set the record for most software downloads in 24 hours – it’s that easy.

Cei de la Mozilla si-au propus un lucru interesant si demn de sustinut (mai ales de catre cei ce urasc Internet Explorer 7 si nu numai). Baietii spera sa stabileasca un nou record mondial propunandu-si ca Firefox 3 sa devina cel mai downloadat software intr-o perioada de timp de doar 24 de ore.

Download Day va incepe din minutul lansarii lu’ Firefox 3 si continua timp de 24 de ore. Momentan, site-ul lor oficial roaga sustinatorii Mozilla Firefox sa “se angajeze” ca vor downloada mult-asteptatul browser. Se estimeaza ca in ziua aparitiei sale, Firefox 3 va aduna aproximativ 1.6 milioane de utilizatori (printre care sigur voi fi si eu).

Deci daca vreti sa dati o mana de ajutor, intrati pe site, alegeti tara, introduceti mailul (nimeni nu se va juca cu el), apasati “Pledge”(ma angajez) si ajutati statisticile. Acum cateva minute erau patru sustinatori din Romania, sunt curios la ce numar putem ajunge.

😉

Ce browser folosesti?

View Results

Loading ... Loading ...


Download Day 2008

[via]

bullets

23 Comments

  1. Asta mi se pare una dintre cele mai tari idei de pana acum… si la cum ii stiu eu pe ei din ceea ce au facut pana acum, cu siguranta vor reusi.

    Ca tot vrni votba despre site-uri:…

    [spam removed]

  2. Folosesc Firefox 2.x ca browser, dar mai folosesc si IE 6, IE7 si Opera pt. dezvoltare site-uri 😀

  3. Eu momentan sunt pe RC 1 . Lipsesc inca add-on -urile…Google, se aude acolo in spate?! Daaar…e rapid! Foarte rapid! si foarte misto in acelasi timp!

  4. momentan sunt 252 Romani
    si ca curiozitate rusii au 92 😛

  5. am dat si eu pledge. Numai sa postezi si tu “download latest firefox” cand se va lansa ca altfel cred ca uit. Trebuie neaparat sa l downloadezi? daca faci upgrade?

  6. @Vsh – pai te aunta ei cand apare. De asta ai bagat mailul la “Pledge”. 😉

  7. e si normal sa fie cel mai downloadat soft! pe langa faptu` ca e gratis…e de 10 mai bun decat rahatul de IE! sa nu mai punem la socoteala ca ala e si cu bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *