bullets

17 Comments

  1. ne calificam la 2-0 pentru olandezi doar daca italia si franta fac 0-0. Azi ai fost cam in plop, ai dat-o in bara si cu firefox-ul. Noi sa fim sanatosi.

  2. Paharul Carlsberg de la oferta. Got one too :D, super fain.
    PS: si eu am stiu la fel, daca pierdem, trebuie sa faca FIX 0-0 Fr si It :(. Fiindca, desi ele au pierdut cu cate 3 goluri cu Olanda, daca o sa-si dea goluri reciproc azi o sa aiba golaveraj mai mare cand se face clasament in 3 (golaveraju in 3 fiind criteriu mai important decat golaverajul per total in grupa).

  3. Cine a jucat azi cu Olanda? :)) :))
    Gata, declar solemn ca timp de 10 ani nu ma uit la alt meci de fotbal si nu mai citesc nicio sursa media care de dragul senzationalului nascocesc vedete, staruri si alte “fenomenos”.

    Hai sictir nene Iancule.. besici umflate bate oricine pe maidane.

  4. pai ce sa-i faci daca piturca ia dat credit lui mutu drogatu care venise dupa o perioada mai grea din viata , in fine hai ca de acuma incolo o sa tinem cu alta echipa 😀

  5. Ole ole ole, ne-au batut cu rezervele, nu avem cu cine

  6. nici sa construim nu stim, am dat un gol de kko la meciul cu italia, in rest MUCI. nu avem nici o treaba. Hai Romania (acasa).

  7. Am luat un punct cu Franta. Nimeni nu se astepta. Joc prost, urat, doar in aparare bun si o Franta care era impotenta in atac. Lobont, omul meciului. A urmat Italia. Un meci mult mai frumos si in care noi am contat si in atac. Cu Italia chiar nu se astepta nimeni la un punct. L-am luat si pe asta. Lobont, din nou omul meciului. Si, asa cum ne-a obisnuit era post Hagi, cand e vorba sa castigam in ultima etapa, ultimul meci, ultimul minut, ultima pasa, romanilor le tremura genunchii. Ca e vorba de echipa de club sau nationala, cand e vorba de ultimul meci, suntem stresati. Avem psihicul la pamant. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca Olanda a fost o Doamna. Ne-a lasat sa atacam, dar noi n-o faceam sau daca o faceam (rar), dadeam peste. Nu poti bate nici macar rezervele rezervelor Olandei daca nu ai niciun sut pe poarta.
    Nu sunt de acord cu cei care spun ca atata am putut. Puteam mai mult daca Piti nu avea tactica asta proasta inca din meciul 1. Cred ca Romania este echipa care a gresit cele mai multe pase la acest Euro. Piti nu analizeaza si el jocul altor echipe? De ce pase directe si la intalnire? De ce nu se construieste ca pe semicerc (vorba vine), cum e la handbal? Sa plimbam si noi mingea pana gasim o bresa. Nu. Nu. Noi pasam direct in picioarele alora. Zicem “poate intra” sau “poate o prinde ala”. Cine s-o prinda? Ca nu avem atac. Mutu e singurul care merita sa fie acolo in atac. Si el este macinat de moartea bunicii lui si de cele 12 milioane datorie la Chel$ea. Un om nu poate singur si macinat de probleme sa duca in spate toate atacurile unei echipe. Nu e Hagi totusi.
    Deci vinovatul numarul unu pentru iesirea din grupe si pentru jocul prost este Piti.
    Vinovatul numarul doi este statul roman, care nu este in stare sa faca centre de copii si juniori. Dar building-uri de 30 de etaje este in stare sa aprobe.
    Vinovatul numarul trei este fiecare club care are puterea sa trimita cautatori de talente in scoli/licee si nu o face. Pe vremea impuscatului se venea la orele de sport si se gaseau perle. Acum nu mai vine nimeni. Se prefera sa se trimita valize cu bani prin tara sau sa se cumpere straini pe sume mari. Nu este numai vina lui Piti. El a antrenat prost, dar nici materialul cu care a lucrat nu a fost cel mai bun pe care putea sa-l aibe, tinand cont de valorile tinerilor de 10-12 ani pe care nu-i vede nimeni. Cu tot cu tactica proasta, un jucator bun are personalitate si gandeste si singur cum sa paseze. Dar, pe astia ii avem, cu astia defilam.
    Nu in cele din urma sa ii multumim nationalei pentru speranta pe care ne-a pastrat-o in suflet pana in ultimul minut al ultimului meci din grupe si sa ne gandim ca totusi nimeni nu se gandea ca o sa luam mai mult de un punct si asta este un punct de pornire pentru campania urmatoare. Totusi, cat de ghinionisti sa fim sa picam iar cu campioana mondiala, vicecampioana mondiala si cea mai in forma echipa? Astfel de grupa se vede o data la 100 de ani. Hai Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *