Andreea Balan este cea mai sexy femeie de pamant

 Andreea Balan este cea mai sexy femeie de pamant

Adevarul este ca tot mai multi romani au acces la internet odata cu trecerea timpului. Alt adevar ar fi faptul ca in acelasi timp, tot mai multi obsedati apar pe zi ce trece  (tot pe internet).

Iata de exemplu urmatorul comment :

Andreea balan este cea mai sexy femeie de pamant ! dar as vrea sa vad si o poza cu ea in pielea goala unde isi arata sanii ei frumosi si mai vreau sa vad un clip sau un filmulet cu ea unde alti barbati dau jos sutienul si bikiniul de pe ea sau unde i cad toate hainele pe jos din accident, si am o mica idee pentru o coregrafie de dans sexy pentru andreea balan
trebuie sa fie inbracata cu un maieu roz, fara sutien, sa aiba un bikini si un blug nu prea lung. incepe dansul cu niste pasi marunti, face piruete isi ridica putin maieul si isi arata buricul, dupa aia isi deschide fermuarul de la blugi, si dupa aia is arata sanii fara sa scoata maieul jos de pe ea dupa aia foarte incet da blugul jos de pe ea. dupa aia isi scoate de tot maieul si isi arata sanii, si ii pune foarte mult in valoare mai face piruete si cati va pasi, sta in niste posturi extrem de sexy, si dupa aia se in toarce si se apleaca, dupa aia se ridica incet, se intoarce in napoi cu fata la noi si extrem de lent , da bikiniul jos de pe ea, si il arunca in aer. dupa aia cu o mana isi ascunde vaginul dar nu inseamna ca e interzis sa il arate si poate sa il puna si pe el in valoare, si cu cealanta mana isi mangaie si isi pune si mai in valoare sanii. dupa aia sa terminat dansul si trepuie sa ia opostura extrem de sexy cu mainile la spate sa i se vada sanii si vaginul.
multumesc pentru atentie !

Iti multumim si noi pentru gandurile asternute si iti uram succes in viata si la femei.

P.S. Greselile gramaticale apartin obsedatului cititorului.

bullets

47 Comments

  1. Si vrabia malai visa….Saracu de el, asta nu o vazut tzatze si pasarica decat in filme si in poze…

  2. mare e gradina ta Doamne si multi sar gardul

    obsedat , analfabet , idiot ….. si prost … daca gasea alta femeie mai frumoasa mai ziceam , dar ….. oricum tot prost ramane

  3. un exemplu de femeie frumoasa : Jessica Alba – — adica mai intelegeai 😛 ba a vazut omul ceva super frumos la ea si a ramas sclintit … oricum asta nu ii scuza cu nimic prostia aluia ;))

  4. Niciodata nici in visele tale alea cele mai frumoase nu o sa fac Andreea asa ceva .Nici Cenusareasa nu a avut dorinte asa mari,si nici pestisorul nu poate indeplini decat trei dorinte asta fiind a patra nu se indeplineste

  5. Doamne ce oameni sunt printre noi…dupa aia, dupa aia si dupa aia… adevarul e ca mi-a luat putin sa inteleg … Eu in locul andreea mi-as face griji 😐

  6. Am nimerit si eu din greseala pe acest blog si nu incetez sa ma minunez. Fata draga, ia-ti o oglinda si vorbeste la ea, nu prea ai treaba de obicei , stai toata ziua si te admiri?!

  7. “multumesc pentru atentie !”
    omg he’s fuckin sick

  8. @ Bloggerel: tu ai zis “Omul romanesc, incult!”
    —fara suparare frate da ce generalizare de cacat e asta?imagineaza-ti te rog ca daca tu nu faci diferenta intre oameni si pui astfel de etichete ,ce ii opreste pe italieni spanioli nemti etc… sa zica la fel?Tu nu esti roman?Esti incult?Tiam citit blogu…nu pari incult…sau poate nu se vede.Omu care a lasat commentariul ala despre Andreea Balan are o problema de natura psihologica…parerea mea…dar nu este in nici un caz un “roman incult”

  9. vai vere 🙁 multa lume nebuna 🙁 azi cand ma duceam in oras l-am vazut pe unul saracul se batea cu o matura in cap … sa vezi cu ce spor se batea singur :(( Doamne fereste… , nu ar trebui sa radem de ei , mai degraba sa ii tratam (statul)

  10. Doamne, ce-am mai putut rade! =))
    Omu’ e ticnit de-a binelea. De fapt, auzi in fiecare zi de fani obsedati de anumite vedete. E clar ca a depasit limita si ca are o problema la tartacuta. Si un fetis: sanii Andreei.

  11. e obsedat si el dupa o fata cu zeci de operatii estetice :))) , daca si balanica mai e femeie inseamna ca suntem .. 🙂

  12. bai nene..ia mai lasati vrajeala ca eu sunt de acord cu el…si eu am fantezii cu andreea si deja mi-o imaginez asa!!

  13. cine crede ca andreea balan nu e cea mai frumoasa sa ne lase cu parerile lor ca is varza,AVETI ALTE PREFERINTE GEN RALUCA BADULESCU SAU OANA ROMAN..BALENELE ROMANIEI SUNT MAI POTRIVITE PT VOI RETARZILOR!::::<<>>..

  14. ce “termenat”, mai nene! io cred ca asta e acrit de atat laba cu poza “celei mai frumoase femei de pe Pamant” in fata!
    pffffff! ce mai retard!

  15. esty cea mai tare sa fii in continuare tot asa
    super actrita
    super cantareata si nu te lasa
    lory d

  16. deci, dak observati el a spus ceva ce nu e adevarat. ”’Andreea balan este cea mai sexy femeie de pamant !”’ nu are cum sa fie ”de pamant”;) in schimb e sexy, cei drept, cei frumos si mie-mi place.

  17. pana nu va aparea o poza macar cu sanii…. nu are cum sa aiba asa pretentii, iar daca le are inseamna ca e increzuta

  18. asta nu prea cred sunt si alte femei mai sexi ca ia da oricum nu asi refuzauo buna de pula

  19. Ba Da prost e ala ma:)) aia e o fantezie ce zice el….Cica coregrafie de dans unde sa-si arate vaginul Mars ma si da-ti foc ratatule;)

  20. banc!!!!! DIANA SE DĂDEA CU BICICLETA ÎN FATA BLOCULUI MASA ERA PE GEAM SPUNE DIANA -UITE MAMĂ FĂRĂ MÂINI FĂRĂ MÂINI SPUSE DIANA -UITE MAMĂ FĂRĂ PICIOARE FĂRĂ PICIOARE.SPUSE DIANA – UITE MAMĂ FĂRĂ DINȚI FĂRĂ DINȚI. VA PLĂCUT??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *