Salvati Piata Enescu

Salvati Piata Enescu

Mica si cocheta piateta Enescu, din centrul vechi al Brasovului a fost atacata sambata, 5 iulie, de o cohorta de muncitori, flancati de seful Directiei Tehnice din Primaria Brasov, Attila Radnotti. In scurt timp fantana artenziana din piateta a fost demolata, iar bancutele din jurul ei au disparut. Locatarii din casele invecinate au iesit nedumeriti sa vada ce se inatmpla. Au aflat cu stupoare ca aici se va face o parcare.mai multe detalii cititi aici & aici

Dupa cum probabil nu stiati, Piata Enescu din centrul Brasovului a fost transformata in parcare in decursul weekend-ului ce tocmai a trecut. Pe vremuri Piata Enescu era o minunata piata unde se vindeau flori. Sa transformi un loc cu atata potential intr-o parcare este o initiativa de neinteles. E foarte trist ceea ce se intampla.

Cei ce iubesc Brasovul si doresc  revenirea la vechiul aspect pot da cu semnatura pe o petitie online ce tocmai s-a deschis aici. Cu toate ca (zic eu) exista mari sanse sa nu se rezolve nimic. Poate facem si un giratoriu in piata aia mica, ce ziceti?

Peace!

bullets

7 Comments

  1. sambata am fost acolo, dar abia acum m-am prins ce se intampla de fapt. fantana era luata si nu se punea alta in loc. urat urat.. urat..

  2. am ajuns un oras ca mare sens giratoriu cu multe parcari. bleah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *