Traficul din Teheran

Traficul din Teheran

Dupa ce am vizionat clipul de mai jos, stau si ma intreb oare care e media de viata in capitala Iranului?! Si mai stau si ma intreb ce s-ar face astia daca l-ar avea primar pe Scripcaru impreuna cu sensurile lui giratorii?

Btw, stie careva care este semnificatia desenelor din intersectie? Eu nu-mi pot da seama…


bullets

10 Comments

  1. Observati ca desi e haos – NU SE BLOCHEAZA INTERSECTIA.

    La noi este suficient un Q7 ALB din care rasuna manele condus de un JMECHER si s-a blocat tot.

  2. Habar n-ai, liniile alea galbene sunt de fapt senzori care directioneaza masinile cat mai eficient in intersectie. Cand ajungi peste ele nici macar nu mai trebuie sa misti volanu, face tot pentru tine computeru de bord.

  3. Marcajele din intersectie sunt o inventie mai noua, se folosesc si la noi, sunt centrul Clujului de mai mult timp.

    Nu stiu semnificatia ca la carte, dar cred ca e ceva de genul ca marcheaza intersectiile aglomerate, practic zonele in care nu ai voie sa stationezi, deci nu intri decat daca esti sigur ca poti sa traversezi intersectia.

  4. Marcajul din intersectie pe scurt inseamna “Nu blocati intersectia” , are dreptate Bogdan “nu intri decat daca esti sigur ca poti sa treci prin intersectie fara a o bloca”

  5. caroiajul intr-o intersectie inseamna oprirea/stationarea/blocarea interzisa.

  6. nu se aud claxoanele , decat cele de atentionare , iar nimeni nu se opreste pentru 10sec , sa inceapa sa injure la cei care trec pe jos strada pe acolo sau cei care se bagau in fatza . acele 10sec pt a roste minunatele injuraturi ajung la blocarea unei intersectii… vad ca la ei trateaza totul cu calm si indiferentza… e bine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *