bullets

13 Comments

  1. cred k pot fi chiar aceiasi si nu stiu daca dozele de inconstienta se pot compara sau are rost compararea lor, pur si simplu e de ajuns ca ea exista

  2. daca primu era doar un sofer prost, il intelegeam. da’ alcoolul la volan (mai ales pe drum extra-urban) e una din cele mai mari prostii.
    si totusi cei din al 2lea filmulet sunt idioti. deci idioti idioti. copii cu bani. de fapt copii cu parinti cu bani.

  3. victor … nu se referea la soferul beat. ci la cretinii care se amuzau teribil. trebuiau sa-l opreasca de 1000 ori pana atunci. daca se ducea pe contra-sens (si s-a dus) si lovea frontal pe cineva (normal nevinovat) ? aia mi se par mai idioti. cei din filmuletul 2 sunt niste tarani care au venit de la munca/ciordeala si au masina si se dau mari cu ea.

  4. Pe cocalarii din al 2-lea clip ii stiu… Sunt din judetul Iasi… Niste cretini!.. Cocalari 100% (de altfel…nu degeaba au aparut si pe site-ul profilat pe cocalari..). Mare filosofie sa mergi cu 200 la ora, frate!… Macar daca era al lui slk-ul ala, da’ el se taraste cu un bmw rapciugos, la mana a 2-a :))

  5. Poate ca cel din primul filmulet a fost baut, cine stie, o baut si incerca sa mearga acasa, chiar daca nu a fost grav accidentul nu merita deloc sa i se intample, astora din al2lea filmulet insa, la 220 meritau sa ia un copac, copii teribilisti, auzi tu, cu SLR…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *