Astazi sunt un client multumit

Stiti ce-mi place mie la un magazin online? Ati ghicit: promptitudinea si maleabilitatea, chestii care le-ar dori orice client astfel incat sa se poate declara multumit atat de produs cat si de calitatea serviciilor.

Asa sunt eu astazi, dupa ce, comandand o pereche de adidasi de la Ultrasports.ro am observat ca marimea 44 nu mi se potriveste deloc. Dupa ce am contactat echipa ce se ocupa de clienti, mi s-a spus ca nu este nicio problema, trimit perechea aceasta inapoi la firma iar ei imi vor trimite alta pereche, marimea 43. No extra charges, eu urmand sa suport cheltuielile pentru trimiterea coletului, lucru foarte logic dealtfel.

Acum sa va explic de ce am comandat marimea 44: Ultimele doua perechi de adidasi ce le-am cumparat (din Germania) au fost marimea 44.5 (wow!) cu toate ca eu port 43. Erau Nike, si concluzia mea a fost ca la astea de firma, difera un pic size-ul.

🙂

Ai cumparat vreodata produse de la un magazin online?

View Results

Loading ... Loading ...

P.S. Nu uitati sa pastrati ambalajul original al oricarui produs achizitionat. Pentru ca nu veti sti niciodata cand veti avea nevoie sa-l returnati, sa-l schimbati sau sa-l trimiteti la garantie.

bullets

12 Comments

  1. Ah, deci nu-s singuru` care are 43 si isi ia Naic 44.5
    Ma chiar ingrijoram ca-ncep sa-mi creasca labele la 30 de ani 😀

  2. Toate magazinele online au obligatia, prin lege, sa schimbe produsele sau sa returneze banii, in 10 zile de la achizitie. Obligatia cumparatorului e sa trimita produsul inapoi, in ambalajul original + cu actele cu care a venit (factura, garantie etc). Cumparatorul nu este obligat sa dea un motiv pentru retur. Partea cu cine plateste returul e discutabila, legea nu specifica dar intr-adevar, logic si de bun simt este ca plata sa o faca clientul.

    Deci na, faptul ca-ti accepta returul nu-i de apreciat pentru ca oricum n-au de ales. Ca au fost draguti si au profitat de o reglementare pe care oricum nu o stiai, ca sa iti castige aprecierea, e alta mancare de peste.

  3. Lol taman am dat un click la magazinul respectiv :)) macar atit ca marfa lasa de dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *