JCVD e manelist

Cel putin asa s-au gandit niste romani simpatici in momentul cand au facut chestia de mai jos. Cica Jean al lu’ Van Damme e manelist neicaaaaa!

Maestre, banda!! Si refrenul cu “Lupiiii baaaaai!” daca se poate!



[thx to Razvan, via Neuronu]

bullets

14 Comments

  1. Tin minte filmul,Van Damme era beat manga…Probabil ca baietii care au facut filmul au vrut sa arate ca doar asa un om intreg la cap poate asculta manele.

  2. Van Damme e manelist si care e problema ? 🙂 mergi mai departe ca viata e scurta 😉

  3. Ma nene…pana in 1999 nu ma interesau manelele dar situatia ma obligat sa le ascult pana in 2006 ( lucrand inr-un club) si unele chiar sunt foarte bune ca piese. Acum, m-am intors la vechea mea muzica insa ideea care vroiam sa o spun este ca aceste manele fac parte din viata noastra si nu te obliga nimeni, cel putin in materie de muzica , sa asculti ce nu-ti place. Mai putin vecinu care imi pune mereu muzica la maxim. Deci acceptati lumea in care traim si vedeti-va fiecare de viata si nu mai duce-ti grija manelistilor.Daca voi nu ii mai bagati in seama ei vor canta doar pentru neamul lor si atat. Inclusiv proprietarul acestui blog a participat un pic in publicitatea manelelor prin ce a prezentat aici. Nu am vrut sa supar pe nimeni ….O zi buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *