Hosting de la GoDaddy?

According to the terms of our agreement(s), we tried to bill your MasterCard card ending in the last two digits XX in the amount of $ 7062.01 for the item(s) below, but our billing attempt failed. This could be for a variety of reasons, including an invalid or expired credit card on file.

Mmmmmmm……nnnnoot!

Se pare ca un blogger a patit nastrusnicia. Platind un plan de hosting care costa  7 $/luna s-a trezit cu  o factura de 7000 de parai pentru “depasire de quota”. Asta fara nici un fel de avertisment in prealabil. Mai ciudat este faptul ca cei de la GoDaddy au voit sa se autoserveasca din cardul omului. Doar ca nah, au intampinat ceva probleme.

Povestea pe larg, aici.

[via Netuality]

bullets

13 Comments

  1. Protectia consumatorului trebuie sa faca ceva…asta daca nu e mentionat nimic in contract. Cred ca nu e….cine ar fi fost deacord cu asa ceva? Sau poate n-a citit “alea mici”

  2. de aia nu folosesc godaddy. pentru ca iti impun contract prin care au acces la cardul tau oricand. deci m0e

  3. Ar trebui sa ii lege pe d-astia. Ca se gasesc care se caca pe ei si scot banii aia ca sa plateasca si apoi … o iau in mana.

  4. Faza cu accesul la card e chiar de kkt. Dar poate tocmai pentru ca avand milioane de clienti (cum zic ei) isi permit sa faca d’astea. Plm.

  5. eu am hosting la hostgator si acolo e cam aceeasi situatie, nu prea am cum sa ii opresc din a se realimenta de capul lor.
    si totusi, eram nervos ca desi mi-am luat domeniul de la godaddy, hostingul nu e de la ei. ei bine, dupa articolul asta.. 🙂

    referitor la articolul de pe huffingtonpost(sau cum era..), tipul a platit taxa mai mica (969$) si apoi a primit scuze inapoi de la godaddy pentru eroarea cauzata de sistem, dar banii tot nu si i-a primit inapoi. asta chiar mi se pare amuzant 🙂

  6. a patit-o, dar trebuie sa te uiti si DE CE… avea instalat un soft open source, care creea in continuu fisiere temp noi, si de la limita lui initiala a tot crescut si crescut timp de 1 an incat s-a ajuns la 7000$ … sincer sa fiu, daca as fi fost in loc la GoDaddy as fi facut la fel.
    Daca esti copil copac si nu sti ce instalezi (sau cum sa folosesti) platesti… iti pui chestii care nu le sti folosi, si mananci spatiul aiurea (ca tu nu sti sa foloesti)….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *