bullets

19 Comments

  1. Sa ai viata dulce precum bucatica de tort, dar sa nu cumva sa gresesti ca iti va fi precum palma mea cea grea

    las ca si la noi e impamantenita violenta domestica mai rau ca la aia. la noi se chinuie femeia ani buni pana moare de mana barbatului ;de pumnii primiti la ficat, picioarele in gura cand vine acasa beat, pumnii in cap ca asa vor muschii lui. si uite asa la noi mortalitatea femeilor avand drept cauza violenta domestica este cu vreo 80 de procente mai mare decat la ei.
    vorba batranilor nostri : femeia nebatuta-i precum curva nefu.tuta. sau femeia e bine sa o bati ca stie ea de ce.

  2. Nasol momentul! Părerea mea e că noi îi judecăm pe ei după perceptele noastre morale. Adevărul la întrebarea musulman vs occidental e undeva la mijloc către dreapta!

  3. cand un barbat isi loveste sotia nu mai e loc de nici un adevar, ci de catuse si parnaie. punct

  4. dar nu se vede tot… se intrerupe.
    Am vazut doar palma de la inceput. I-o fi scos 3 dinti acolo unde nu se vede?

  5. Am privit cu tristete filmul. Din pacate, lumea nu este perfecta. Dar in astfel de conditii nu putem decat sa privim, sa comentam si sa ne intristam. Este religia lor, sunt legile lor si ceva ce noua ni se pare greu de inteles, este ceva obisnuit la ei.
    Privind partea buna religiei lor: barbatul poate divorta doar iesind in fata casei si strigand divortez! Nu mai ai nevoie de hartogaraie si procese si certuri si lacrimi!

  6. ……
    iar femeia poate divorta doar murind referitor la partea buna a religie domnule Cornel Pieptea

  7. stati chill ca in Iran femeia are mai multe drepturi decat in toata lumea Musulmana ..comparabil cu turcia… asta e incident izolat :))))

  8. @una: am vrut sa fac o gluma cand intr-adevar nu este cazul.
    Cu toate astea, cazul prezentat mai sus este trist si din pacate nu singurul. Si nu avem ce face decat sa dezbatem pe aceasta tema si sa fim multumiti ca la noi nu se intampla astfel de lucruri. Ma refer la faptul ca femeia are cateva arme de aparare si aceste nu sunt “pozitia ghiocelului”, etc. Avem legi care apara drepturile femeilor, institutii, ong-uri, trebuie doar ca femeia sa vrea sa fie protejata.

  9. Nu e numa in Iran in generali la Musulmani

    Da las ca si la noi … bine unele o merita ca o cauta da sunt multe care nu au nici o vine decat cas prea proaste sa il paraseasca …

  10. @funny videos Nu cred ca exista vreun motiv pentru care cineva ar spune ca o femeie si-o cauta, adica nici o femeie nu merita un astfel de tratament. Foarte multi barbati isi cauta scuze de genul “ea a cerut-o, m-a impins sa fac asta”. Nu exista asa ceva. Nu suntem animale. Avem discernamant si libertatea de a alege.

  11. frumos inceput de casnicie, probabil ca daca in ziua nuntii si-a luat o palma, tanara mireasa stie ca luna de miere va fi una ca in povesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *