Valkyrie – trailer

Povestea filmului este inspirată din fapte reale, încercând să reconstituie atentatul pe care un ofiţer german, interpretat de Tom Cruise, l-a plănuit împotriva lui Hitler.

Tom Cruise, finutul si firavul, intr-un film cu si despre nazisti iar actiunea se petrece in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial? Sunt foarte curios…

In Cotidianul citesc ca echipa de filmare  a intampinat oaresce probleme la filmari, cauzate de interventia unor ministere germane carora nu prea le-a convenit subiectul. Tocmai de aceea lansarea filmului a fost amanata de trei ori.


bullets

15 Comments

  1. Unul din putinele filme care mai iese din tipare in ultima vreme. Cu atatea filme horror si comedii americanesti, nu te-ai fi asteptat sa vezi un film bun in ultima vreme!

  2. Acest film va fi un dezastru. In primul rand toata planeta cunoaste finalul fiind vorba de celebra tentativa de asasinare a lui Hitler iar regizorul Brian Singer care a regizat o parte din seria X-men plus jegul Superman returns se pare ca nu are mare lucru de aratat desi la 14 ani a regizat un film de succes.

  3. Hmm…trailerul anunta un film promitator.Regizorul ne va arata daca a reusi sa faxa un film de exceptie sau nu e nimic altceva decat o mediocritate.Ramane sa vedem

  4. Si filmul a aparut . Cine vrea sa descarce filmul nu are altveva de facut decat sa caute pe google”Valkyrie – Tom Cruise 2008 DVDrip ENG-NL” si sa descarce cu un torrent.
    Din pacate subtitrarea e in olandeza, filmul e in germana(cine se descurca), iar subtitrare nu am gasit. poate va descurcati voi mai bine.Bullets, parca tu te descurci cu germana , nu?

  5. Se descarca foarte repede(2-3 mb sec.) N-am vazut decat cateva secvente si parca merita vizionat.Filmul e dvd-rip si de calitate foarte buna

  6. nu am gasit nici in engleza, cu atat mai mult in romana.Poate gasiti voi ceva, sau daca nu mai asteptam.Asta e

  7. cosmin si motopoint , mai simplu….daca aveti mozilla , instalatii add on ”Torrent Finder” in caz ca nu-l aveti, iar apoi dati search Valkyrie.Atat. Va apare un torrent numit ”Operation Valkyrie” si dati download de pe sageata din stanga torrentului. Eu de acolo l-am descarcat.Atata doar ca e in germana filmul si n-am gasit subtitrare nici macar in engleza…si m-am uitat mai bine la el si nu e cu Tom Cruise pfffffff.Ce vrajeala.A gresit cine a facut torrentul.Imi cer scuze pt. ca v-am indus in eroare.

  8. deci filmul este pus pe torente asa ca…. asteptam subtitrarea

  9. filmul despre care vorbiti voi e o ecranizare germana a povestii, nu o varianta a filmului cu Tom C in limba germana. cascati ochii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *