Testeaza-ti votul!!

„ Testeaza-ti Votul! ” [..] este un mod de a vedea ce contin programele partidelor pentru alegerile din Noiembrie 2008 si care dintre aceste propuneri este mai aproape de opiniile tale. Nu este un test de cunostinte si nici un sfat cum sa votezi. E un mijloc de a afla mai mult despre cei care iti vor votul.
Poti afla informatii nu despre ce aleg ei sa-ti spuna, ci despre ceea ce au inclus in programele lor de guvernare, in declaratii oficiale si propuneri legislative, despre un numar de subiecte concrete care s-au gasit in ultima vreme printre prioritatile cetatenilor.

In toata nebunia asta cu alegerile parlamentare si campanii nereusite, pe langa afise sau clipuri stupide, a aparut in sfarsit ceva folositor si pentru romanasul cu drept de vot. Mai exact, este vorba de un site in care in functie de raspunsurile alese intr-un chestionar ce cuprinde 31 intrebari, puteti afla (poate cu stupoare) ca unele dintre ideile pe care le sustineti apartin unor partide pe care nu prea le-ati bagat pana acum in seama. Intrebarile sunt din domeniile economic, politic si social.

De exemplu mie mi-au iesit 61 % din raspunsuri ca facand parte din programa altui partid decat a celui la care ma gandeam. Foarte ciudat, insa chiar am incercat sa raspund cat mai corect si sa dau raspunsurile cum am crezut eu de cuvinta. Ori nu am habar pe ce lume traiesc ori acel partid trebuie votat .

Daca sunteti curiosi, vedeti si voi despre ce este vorba.

www.testvot.eu

bullets

7 Comments

  1. Am dat ‘total dezacord’ cand venea vorba de maghiari care sa invete din manuale speciale si tot UDMR mi-a picat primu.

  2. hahaha!

    Am incercat, ca si tine, Fulgere, sa dau raspunsuri asa cum vad eu treaba…si surpriza!
    Asa cum stateau lucrurile in capul meu inainte de test, as fi votat cu PNL (mi se pare raul cel mai mic dintre toate…nu sariti la dicutii politice!), dar mi-a iesit 61 % PD-L…acum ce fac? Hahahaha!

  3. Este un site ca sa “fie”.Nu exista nici o relevanta asuypra candidatilor sau partidelor.Romanii vor continua sa voteze dupa “convingeri Politice? (citeste subiectivism exacerbat , fara evaluarea reala a ofertei politice).Dupa alegeri …Dumnezeu si Base cu mila ,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *