Marijuana e un caz pierdut

Imi pare rau ca zic asta, nu am nimic cu  Marijuana, insa din pacate vremurile de acum 10 ani nu mai pot fi resuscitate, degeaba Maruta incearca sa o relanseze cumva invitand-o la el in emisiune. Nu cred ca o invita sa faca misto de ea si nici doar pentru a-si umple spatiul de emisie, pentru asta exista Nikita si postul Acasa Tv.

Tipa e un caz pierdut. Si nu din punct de vedere social pentru ca aici se pot face inca multe, ci artistic. Din moment ce esti ambigu si vorbele tale nu au nicio noima, cum sa te apuci sa  prestezi pe scena? Mi se pare ca tipa are o problema si cu vointa. Mai, eu inteleg ca viata e grea dar oare cine ii toarna drogurle pe gat? O forta a Întunericului?

Imaginati-va o zi cu ea in casa.


later edit: Inca o parte din discutie vedem aici.

bullets

25 Comments

  1. saraca de ea. Ce sa se relanseze? N-are nicio sansa.Cel mult sa rada lumea de ea

  2. poor girl. efectele dezastruoase ale drogurilor se pot vedea si dupa zeci de ani.

  3. frate asta e drogata ….

    are creierul varza… compot

    frate … vedeti cum stati cu prafurile si iarba… ca ajungeti ca asta… leguma… e praf

    epava

  4. e fake !! nu e drogata fratilor, se preface. o tradeaza ochii.. e 100% constienta, sau 100% schizofrenica

  5. Doamne, cred ca e fie nebuna ori toti neuronii i-au facut BOOM! de la pastilute,prafuri si injectabile. Nu are pic de coerenta in ceea ce spune…N-am inteles nimic. Dar nu asta ma deranjeaza ci faptul ca fata asta a intrat in emisie si o emisiune care ar trebui sa ma faca sa ma simt bine, a deprima si ma face sa o compatimesc pe Dana Coteanu.

  6. @Perfu – adica un fel de “Hai la noi sa radem de tine ca iti dam dupa emisiune niste bani”?

    Se prea poate….

  7. FATA NU ESTE DROGATA; Cititi toate comentariile pe pe arhiblog si acolo am spus de ce boala sufera. A venit intro emisiune cu actele de la medic “tublurare psihica bipolara” si mai nu stiu ce. Sariti toti specialistii pulii mele ca este drogata dar va este lene sa dati un serch pe google

  8. si-a facut reclama sau nu? Dar ce casa de productie ar scoate ceva cu ea? Chiar dc nu era drogata, voi ati vazut cum a cantat? eu da. sa pun link?

  9. Reclama platita este la mare cautare in emisiunile de la noi sa stii , chiar daca unii se fac de cacao tot reclama se numeste 🙂

  10. E clar ca are probleme de sanatate…Pacat!Maruta nu ar fi trebuit sa exploateze o persoana cu asemenea probleme-are dreptul la respect si decenta in abordare.Asa cum se prezinta,Marijuana nu e drogata,e bolnava psihic…

  11. Dak chiar era drogata.. si nu stie ce vorbeste.. si uita repede.. cum se face k nu a uitat versurile melodie..?? Si chiar a cantat`o in intregime..
    Maruta, si el a gresit.. stia de starea ei dar tot a invitat`o..
    Oameni buni, nu judecati o persoana dupa o fapta.. nici macar nu stiti ce a deteeminat`o sa se drogheze.. Si dak nu ati stiut.. si tigarile provoaca dependenta dar ele tot se vand..si cancer.. si tot felul de boli..

    EU o respect pe Marijuana, a trecut prin multe, desi a fost singura si tata`so o batea, in loc sa o ajute..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *