Idioti pe contrasens


Imaginile urmatoare sunt filmate acum cateva zile de catre niste cretini ce merg spre Predeal, pe DN1. Cum? Pe contrasens. Manele la maxim, inteligenta la minim.

Daca va uitati acum pe Realitatea o sa vedeti cam aceleasi imagini. Se transmite live din elicopter, cu zoom pe numerele celor ce fac chestii asemanatoare. Si tot DN1 si tot trafic aglomerat.

Si ne mai miram ca mor 3000 de insi pe an in accidente rutiere. M-as bucura sa fie vorba de 3000 de specimene ca cele de mai jos dar din pacate majoritatea sunt oameni nevinovati…

[via zoso]

Later edit: Piticu vine cu o completare.

bullets

24 Comments

  1. Le-a luata masa sosea. Inconstienti. Daca ii lovea unu? (Dumnezeu sa ne apere de prostie)

  2. acelaşi îndemn făcut şi pe blog: care ai numărul de înmatriculare să-l postezi aici. Sau un nume ceva.

  3. De fiecare data cand vad la stiri cate un astfel de dobitoc , infasurat in jurul vreunui stalp sau copac si cu creierii pe oglinda retrovizoare, ma bucur , urlu de fericire, beau un pahar in cinstea lui si ii multumesc lui Dumnezeu ca a mai trimis un imbecil in strafundurile pamantului.
    Pentru astia as emite un decret de eutanasie prin injectare intravenoasa cu lesie si pisat de caine. Daca in urmatorii ani nu se va implementa eugenia va fi vai si amar de planeta asta.

  4. Uitasem ca atunci cand le vad rudele vaitandu-se si plangand langa cadavrele lor descompletate si imprastiate pe camp sau pe sosea… mai beau si al 2-lea pahar si trag o basina in cinstea colivei lor. Sa le fut muma-n cur de inconstienti .Abia astept sa imi iasa vreun teribil din asta in cale , sa ii blochez drumul cu masina si sa mi-l bat batraneste numa-n dinti cu patul de la pistol.

  5. Au dat si pe “sticla”, azi…Cica un dobitoc de la Polita comunitara i-a vazut, dar seful lui i-a zis ca “nu e de noi, nu suntem de la RUTIERA, nu ne bagam”.

    I-am “bagat” noi, cei care am vizualizat “clip”-ul, de cred ca si m…tii lor au sughitat, nu doar ei!

    Mari retardati !
    Asa te omoara nevinovat, in orice moment, un cretin…!

  6. daca as fi fost in locul alora de mergeau regulamentar 🙂 , ma puneam in fata lor si ii luam si la bataie, idiotu ala de conducea merita sa aiba permisul suspendat si sa nu aiba drept de examen decat peste 3 ani

  7. @Popa Tanda – m-ai marcat profund cu descrierile alea. 😀
    @Valsis – peste 3 ani? Eu zic ca peste vreo 50 mai bine…sau in alta viata, cand le vine mintea la cap.

  8. @Iulius – ala ce nemultumire avea de mergea pe contrasens? Cred ca se incadrase gresit si a zis ca “las-o mah ca merge asa”. 😀

  9. da. ma bucur ca ai scris acest articol.
    dar daca politia nu face nimik?

    oricum am vazut ceva marfa intr-un post de al tau despre politie pe care o sa-l preiau si eu pe situl meu

    sper ca vizionarea postul sa schimbe atitudinea politie romane

    tine-o tot asa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *