bullets

17 Comments

  1. Superba schema celor de la MU. Se vede ca a fost indelung gandita, executia a fost perfecta, insa faza a fost asa de subtila incat nici tusierul nu a inteles-o 🙂

    Poate ar fi trebuit Rooney sa-i sopteasca arbitrului intentia sa.

  2. M-am mai uitat o data si singurul motiv pentru care arbitrul ar avea dreptate e ca nu se vede clar ca mingea s-a oprit in spatiul destinat de la coltul terenului.

  3. Golul a fost anulat, dar la faza imediat urmatoare in care cornerul s-a repetat, Manchester a inscris.

  4. Regulamentar este, dar totusi… sa presupunem prin absurb ca un jucator advers s-ar fi prins si ar fi furat mingea… Manchester n-ar fi sarit ca n-au apucat sa bata inca ? E cu doua taisuri. Si Romei i-a fost “anulata” faza asemanatoare de acum vreo 2 sezoane

  5. daca nu ma insel, au mai facut-o as roma prin champions league daca nu ma insel. cand nu mai stiu care a lasat mingea, a preluat-o totti care a centrat si nu stiu care a dat gol si s-a si pus. insa da! e regulamentar si e si brilliant 🙂

  6. mi se pare buna schema da cica nu cam au inventat-o ei.a aparut in spania prima data din cate am auzit

  7. Nu-i corect dpdv al regulamentului ptr ca mingea trebuie lovita cu piciorul la repunerea in joc, schema asta cu talpa la repunere e neregulamentara, daca ar fi lovit-o usor cu latul era corect.

  8. @testor – daca taceai .. filozof ramaneai.
    ” mingea trebuie lovita cu piciorul “, iar el a dat cu talpa. OK ..
    Bati pariu cu mine ca daca unu bate corner .. si aluneca in timpul executiei si o loveste cu genunchiul sau asa .. este valabila executia ? si se poate desfasura faza in continuare ..

  9. Eu ţin cu Arsenal, deci manchester nu-mi merge mie la inimă. Dar faza este de-a dreptul genială. Trebuie încercată mai des şi de ai noştri.

    @medicultau: Cum să fie la latitudinea arbitrului? A trecut, e aut, respectiv corner. Dacă e să o iei aşa, totul e la latitudinea arbitrului, pentru că doar el decide. Dacă e să greşească, poate fi sancţionat. Dar altcineva nu se bagă în deciziile lui. Poate să se consulte cu tuşierii dar nu îi spune nimeni ce să facă şi ce să dicteze.

    @testor: Talpa ta e separată de piciorul tău? Dacă da, naşpa de tine. La mine talpa e o parte a piciorului. Deci “loveşti cu talpa” implică “loveşti cu piciorul”.

  10. 100% regulamentara faza. Cred ca cei de la MU ar fi trebui sa le strige coechipierilor ” bah mingea a fost pusa in joc” :))

  11. gol valabil , arbitrii au gresit , dar la cum s’a intamplat si eu daca eram in locul lor anulam golul…smecherie englezeasca

  12. pentru a se considera repusa in joc, mingea trebuie sa parcurga o distanta de cel putin 68cm.

    luati metrul de croitorie, masurati, comentati dup’aia 🙂

    p.s.: tin cu arsenal de 11 ani si mi se rupe p*la daca golul a fost valabil sau nu:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *