Alerta de gradul zero – S-au gasit armele!!

Stop! Opriti-va, gata cu nebunia!! S-au gasit armele disparute din depozitul de la Ciorogarla. Acestea fiind zise sa inchidem cazul si sa reluam cautarile Elodiei. Inca un pic si o rezolvam si p’asta…

Click pentru marimea originala

Later edit: Numarul ala trebuia cenzurat? 😀

[via]

bullets

15 Comments

  1. …e cam rasu’-plansu’…

    Noroc ca sunt, probabil, duse de mult timp “afara”, altfel…ar trebui sa ne ingrijoram pentru soarta acelora ce ar putea cadea victime traficului si posesei de asemenea arme de catre vreun descreierat.

    Doar n-ar trebui sa ne inchipuim ca Politia, “serviciile…” chiar le vor mai gasi!? Bine, ar fi. La modul cum se “misca”…, de doi bani speranta.

  2. e posibil sa fie chiar cele furate , cum mama dracului are asa multe , si culmea tinute intr’un depozit de arme…suspecta treaba

  3. Ei,cum sa fie aceleasi arme? Oricum,cel care a facut gluma asta,va fi verificat de politie

  4. e la misto … oricum o sa fie verificat … nu cred ca erau cei care le`au furat atat de prosti sa dea anunt in ziar =))

  5. nu,si la mine e unul pe blog,al unui domn care cauta defuncte:D de ce sa-l cenzurezi atata timp cat scopul lui e de a fi public pentru a suna lumea nu?

  6. vai ce de naivi pe aici. ros-albastru este seful tuturor. chiar crede pentru 1 secunda ca anuntul este pe bune. pai suna ca ai numarul. doar 100 euro. le vinzi dupaia cu 1000 bucata. afacere.

  7. Pingback: Lungi - Blogatu
  8. Pingback: Lungi | ApaRece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *