Vanzari 2.0 = solutie anti-criza

MB Dragan vine în întâmpinarea celor care văd în această perioadă o sansă prin pornirea unei noi campanii. Aceasta atrage atentia asupra avantajelor prezentei online în general si a comertului electronic (ecommerce), în special. Solutiile de ecommerce presupun o investitie minimă cu avantaje foarte mari, atât pe plan economic cât si pe cel al vizibilitătii companiei.

Campania se adresează atât firmelor ce detin un magazin offline cât si persoanelor care doresc sa isi înceapă o afacere online ce dispun de un buget restrâns. MB Dragan se ocupă în totalitate de solutie începând cu strategia de dezvoltare, implementarea propriu-zisă si promovarea noului magazin online, atat pe web cat si in mediile traditionale inclusiv aparitii in presa si participarea la conferinte. De asemenea, agentia se va ocupa de identificarea nisei pentru viitorii clienti si în cazul în care unele nise se suprapun, diferentierea se face prin pozitionare si strategia de comunicare.

Vanzari2.0 – noul proiect al agentiei MBDragan reprezinta o solutie ecommerce pentru toti cei ce doresc sa treaca din offline in online.

Mai multe detalii aflati de pe capslock.ro.

bullets

10 Comments

  1. Interesant, eu stiu doua persoane care au pornit astfel de proiecte si nu ii stiu multumiti de prestatiile asa-zis-ului magazin online.

    Emag aud ca se restructureaza de exemplu, ca se concediaza in masa la ei. De ce? Pentru ca au scazut vanzarile.. clar.

    Cine stie? Poate or detine baietii de la Dragan cheia succesului.. :-s

    Oricum, nu sunt de parere ca asa zisele carti care te invata sa faci primul miliard sunt si autentice, pentru ca cei care le-au scris nu sunt in nici un caz miliardari…

    l8er edit: Trump a scris! insa nu cred ca si-ar vinde secretele pentru cativa dolari =)

  2. Cand majoritatea incearca sa se mentina, e de apreciat curajul celor care incep proiecte noi..

  3. Nu vad care este noutatea? Adica nu mai face nimeni magazine online si promovare pentru firme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *