“Subs Grabber” sau cum sa gasesti rapid subtitrari pentru filme

subs-grabber-sau-cum-sa-gasesti-rapid-subtitrari-pentru-filme

Main features:
* fastest search engine on 3 subtitles servers: subtitrari.softpedia.com, subs.ro and podnapisi.net
* display subtitle advanced info like No of CDs,FPS, Date, release name etc
* mass subtitles grabbing
* movie cover/poster on search results (ready to be grabbed as well)
* automatically unpack subtitles after grabbing them (external unpacker required, winrar will be detected by default)
* search for a subtitle in almost any language: Albanian, Arabic, Belarus, Bosnian, Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese Brazilian,Romanian, Russian, Serbian… and many more (podnapisi.net server only)
* windows explorer integration (optional)
* easy to use and modern user interface with different visual styles
* application is 100% clean, which means it does not contain any form of malware and is completely free!

Astazi mi-a fost recomandata o  unealta folositoare oricarui utilizator satul de replica “eu nu ma uit la filme fara subtitrare asa ca pune mana si cauta!”.  Subs Grabber este numele softului si nu face decat atat:  cauta simultan  si descarca subtitrarile  filmelor  de pe mai multe siteuri din care enumeram subs.ro, subtitrari.softpedia.com, titrari .ro sau podnapisi.net, totul desfasurandu-se  intr-un mod extrem de  rapid si la indemana. O optiune extrem de utila este functia prezenta in Explorer, aparitia unui shortcut in meniul de click dreapta.  Dupa ce am despachetat rapid torentul – pac – click dreapta -“search for subtitle”  – pac, ţac – fac daunlod si am subtitrarea, ma intelegi? 🙂

subs-grabber-sau-cum-sa-gasesti-rapid-subtitrari-pentru-filme-1

Programatorul este roman, proiectul este romanesc iar ideea este  – ati ghicit – neromaneasca.  Asta nu inseamna ca munca omului nu este de apreciat. Desigur ca exista pe internet  sute de programe care fac astfel de lucruri  insa  din cate am testat acesta mi s-a parut pana acum cel mai usor de folosit. Singurul mod de a-i arata recunostiinta  nu este  – desigur – donatul milioanelor prin  PayPal ci descarcarea si utilizarea softului. Eu chiar vi-l recomand cu caldura.

Gasiti aici ultima versiune.

[thx to reinhardt]

bullets

18 Comments

  1. Nici nu m-am gandit ca ar putea sa existe un astfel de soft … Cu toate ca sunt devorator de filme, si am mari probleme cateodata in a gasi subtitrari.

  2. era mai bine daca mai puteai adauga si tu situri de subtitrari acolo..asa, numai 4..parca e cam putin

  3. cipoc – doar unul era indeajuns. Eu mereu imi gasesc ce-mi trebuie pe titrari punct ro dar chiar si asa economisesc clici si timp cu programul asta. 😉

  4. dacă nu e pe regielive atunci nu e nici pe restul. Dacă e dar nu e sincronizată iei subtitrarea în engleză care merge pe filmul tău (găseşti aproape sigur) şi o sincronizezi pe aia în română după aceea.
    recomand SubtitleProcessor

  5. Salut si multumesc pentru articol si aprecieri.
    SG e dezvoltat in continuare, au mai fost adaugate si alte servere de subtitrari precum regielive, problema e ca majoritatea site-urilor de speciliate nu-l vor pentru ca le scade traficul si profitul pe care-l fac din reclame sau alte lucruri necesare prin vizitarea site-ului respectiv. Am incercat sa vorbesc cu cei care au astfel de siteuri pt implementarea unor feature-uri care sa usureze/elimine alergarea dupa subtitrari (perfect match-uri la cautari in functie de checksum-ul fisierului video etc), din pacate am fost refuzat. Asa ca m-am decis sa adaug si un server propriu de subtitrari, inca e in lucru dar posibil ca in weekendul asta sa-i dau drumul la un update destul de major. Daca autoupdate-ul din SG e pornit o sa fiti anuntati de update.

    ps: cine vrea sa ajute la dezvoltarea proiectului caut cinefili pentru popularea bazei cu subtitrari+movie file checksum (email me pentru mai multe detalii)

    stay tuned 🙂

  6. eu iau de pe titrari.ro dar nu sunt asa bune, adica eu ma uit de obicei la dvd si o iau inainte sau raman in urma

  7. foarte tare programul,daca reuseste sa puna la punct baza de date o sa fie mult mai util

  8. @Sfinxul: subtitrari.softpedia.com o sa fie scos, s-au mutat pe forum si trebuie inregistrare pe forum ca sa poti trage subtitrarile, nu e problema pentru SG, poate face asta dar am vorbit cu ei si nu vor ca SG-ul sa faca asta. Stiu, pot sa ignor ca nu vor 👿 dar le respect decizia 🙂

  9. mdea raz, la asta nu m`am gandit….ei din trafic traiesc si se inmultesc..scuze daca am fost rau
    eu deja folosesc programul tau:D

  10. Cum sa te uiti la filme cu subtitrare ? :))
    Dar e bun pentru generatia haifaiv:P

  11. cu tine in frunte nea “meKla” de hi5…

    interesant subs grabber, mi-am tras ceva subtitrari chiar daca nu am nevoie deocamdata :)) n-ar fi rau sa stie mai multe siteuri

  12. am downloadat si eu programul dar nu imi merge as vrea sub pt the spy next door dar nu im da nimik

  13. Mie imi merge Subs Grabber, multumesc! da-i update daca-ti cere ca mie mi-a cerut si l-am updatat, e foarte misto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *