I’m a PC

im-a-pc

Un lucru e cert: Un laptop Apple e mult prea scump, mul prea  mic, destul de neperformant, prea scump, prea mic si..prea la moda printre geeks. Cumparati-va un laptop normal. De ce? Pai e muuuult mai ieftin (btw, cel mai ieftin laptop costa ~ 700 $)  si intruneste cam toate calitatile cerute in acest moment pe piata actuala.

Mai jos avem  o reclama destul de relevanta. 😉


bullets

13 Comments

  1. Inteleg ca e reclama… dar cel mai ieftin laptop asta al tau e chiar scump pentru ce ofera..

  2. Oameni diferiți au nevoi diferite. E aiurea să generalizezi la alții faptul că *tu* nu ai nevoie de laptop Apple. Eu am, dar nu încerc câtuși de puțin să îl bag pe gât altora.

  3. Ea n-a zis ca ar fi slab, urat, sau altfel. Doar ca e mai scump. Asta e singurul diferentiator pe care a incercat Microsoft sa-l sublinieze prin reclama asta.

    Si stati pe faza ca vor mai urma, au facut mai multe clipuri, cu alti doritori de laptop, din care niciunul cica nu s-a potrivit cu un macbook 🙂

    Ete na, sa fie oare din cauza ca Apple are un singur model de laptop sub 1000 USD?:))

  4. am auzit ca si Dacia o sa scoata un clip, prin care va constientiza oamenii, spunandu-le ca Mercedes S Klasse este mai scump decat Dacia Logan

    😛

  5. Bine ma…tocmai ce mi-am luat mac…pacaliti-va voi mult si bine cu PC-urile si mai ales cu Microsoft…sau cum “zice” fanii Apple: “Windows Users, get a MAC!” :))) (foarte corect sefule)

  6. E o chestie de gusturi sau e vb de sloganu ala

    Once you go with Mac you stay with Mac …

    Eu vreau sa imi cumpar unu sa vad care e spilu … sincer pretu nu conteaza …

  7. Mac= fitze, daca dai doar mailuri, faci poze, arzi gazu.
    Windows= user obisnuit si profesionisti din toate domeniile
    Linux= profesionisti retele si it

  8. Felicitari! I can rletae. Eu am comandat un macbook pro si a si ajuns la un amic in state, dar mi-l aduce de abia la sfarsitul lui Aprilie. Sa il stapanesti sanatoasa!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *