Maneaua lui Gigi Becali – Nyno & Beto

maneaua-lui-gigi-becali

Astia suntem!

Ce dreaq mananca cantautorii astia colorati de ies asa grohaiti in lume? Cred ca e un secret mostenit din rrom in tigan, uitati-va si la Sorinel ala de aur. Parea simpatic cand era mic (adica parea un copil ce va avea o dezvoltare normala) insa acum, la 18 ani, prezinta o gusa imensa plus o voce de zici ca-i racit tot timpul. Cred ca e nasol sa te oblige profesorul de canto sa umbli mereu cu flegme’n gat.

Dar destul cu comentariile rautacioase, hai cu maneaua “Free Gigi manilor!”, manea ce face parte dintr-o campanie de sensibilizare pornita de catre cei mai oropsiti si mai sufletisti oameni din Romania:

[via]

bullets

36 Comments

  1. hai mah, si tu si arhi promovati cacaturile astea. lasa-i sa moara in anonimat ce dracu.

  2. sa-mi fie iertat limbajul dar chiar la rugamintile bunului prieten Fulgerica si tot nu am rezistat mai mult de 20 secunde… *omit daca mai aud lalaiturile astea penibile

  3. baaai! eu te-am rugat sa te uiti tocmai pentru ca-ti vroiam raul… 😀

  4. Nu mai vizitasem demult blogul tau pe care il consider dealtfel unul dintre cele mai placute. Si cand l-am deschis, ce vad pe home page: jiji si maneaua, sexy braileanca, Palade, fotbalul…noroc ca au salvat links-urile seria aceasta. Am crezut ca intrasem in alta parte. Oricum…nu e totusi asa rau daca stai sa citesti…totusi aparantele sunt pot genera idei eronate

  5. Deci nu pot sa zic decat ” DOAMNE MAICA DOMNULUI ” mi-am stricat ziua cu melodia la orfanii aia doi care isi cauta un tata in penintenciare … si ghici ce .. il vor pe jiji!

  6. @son of alerik – Vezi si tu lucrurile in esenta. Nu ma clasifica deja. 🙂 oricum, mersi de apreciere.

  7. daca nu iti place manelele nu trebuie sa le critici fiecare asculta ce vrea el acum ciar conveni sa critic muzica pe care o preferi tu daca toti am critica genurile de muzica pe care nu le placem unde am ajunge RUSINE SA VA FIE (Dar ma rog aici e vorba de rasism ca, manele se asculta si in Bulgaria,Spania,Turcia. Si numai in Romania este criticata ca ma rog in Romania majoritatea celor care canta manele sunt Tigani dar nu si cei care o asculta eu sunt Roman si nu mie rusine sa ascult un gen de muzica Miar fi rusine sa ascult Rock =))

  8. ma.. nu-i inghit nici cu lamaie pe manelarii astia de 3 (trei) bani. M-am chinuit si am ascultat-o pe toata totusi si spre deosebire de alte imictiuni d’astea, asta are niste versuri care pastreaza registrul corect al gramaticii limbii romane (deci n-am auzit dezacorduri), si oamenii au avut bunu’ simt sa zica “romanii si machedonii”, nepomenind de alte etnii care-mi provoaca repulsie.

    Ce sa zic?.. nota 5 din 10, deci din punctu’ meu de vedere n-au ramas corigenti astia doi.

    Regards

  9. degeaba sunteti voi anti manelisti ca majoritatea romanilor vreo 40 % sunt Manelisti

  10. @Fulgerica: esti rau cu mine dar las’ ca ti-o coc eu 🙂

    In rest pana cand sorgintea tiganeasca sau cocalareasca a acestor indivizi nu o sa reuseasca sa castige respect si VALOAREA aia de o tot ridica in slavi printr-un comportament civilizat si prin acceptarea altor valori (nah ca ma repet) inafara banilor, femeilor etc, pana atunci as vrea sa fie invizibili daca nu in lumea reala, macar in asta virtuala.

  11. @Sandy – am inteles sa traiti!
    @Bogdane – ihhiiihhi.

  12. Chiar daca nu prea imi plac manelele melodia aceasta e superba FREE JJ

  13. Astia care nu asculta manele sunt HAHALERE
    NU STITI CE ESTE FRUMOS

  14. @ Sandu, da sunt rasist! E vreo problema? Pentru o Romanie mai curata de ciori trebuie curatata! Si in legatura cu astia 2, nici in ghena iadului nu merita sa fie! NU mai promovati frate mizeriile astea!

  15. freee gigi becali …………..si restu care nu va place melodia jet frate nu avem nevoie de parerile voastre cacacioase:)

  16. Manelele sunt pe Primul loc in Romania este cel mai ascultat gen de muzica Chiar daca uni oameni face niste gesturi disperate de a disparea manelele Nu vor disparea niciodate Fiindca nu dispare manelele cand for Caini

  17. care este ei
    sunt cel mai tare cantareti
    ca asa vrea sa fie ei de la mama natura
    daia eu nu vreau sa asculta acest gen de musica
    cica la shtou vezi ca ma strica la vorba
    si ultima chestie

    frate , ia apa in gura cand vorbesti cu mine , k ma prafuieshty
    sunt bun sau sunt bun ?

  18. @ neXt`Mike

    Degeaba versurire nu sunt agramate ca tu ne ascultand manele nu ti-ai dat seama ca melodia este copiata dupa Piratii manelelor lansata de Nyno in duet cu Jean de la Craiova si Mr Juve in februarie anul trecut.

  19. Trist in ce tara traim … si bloeri acesti intelectuali moderni ai tarii promoveaza exact pe stilu commercial daca se cauta postam …

  20. e misto melodia noooo-dar trebuie sa fie eliberat si el
    chiar de pasti l-au aresta dai in rasa mamilor nue asa!!

  21. noua noutate…Becali va achizitiona un nou bodygoard…REMUS de la Strehaia forza becali

  22. ba saracilor sinteti invidiosi k nu aveti bani nici de un suc, stati dracu acasa daca nu va plac manelele k noi cu bani ne simtim bine cand le ascultam !!!

  23. ba-i hahalelelor becali nu o sa intere nici o data in puscarie si nu o sa le fak pe plac dusmanilor ma dc pe adrian iovan k la omorat pe ala nu a patit nimic si becali k le-a dat de baut la hahalerele alea si acum il baga in puscarie dc k nu le-a dat bani de taxi

  24. mama,au dat iama manelarii (similar cu prostia) si pe aici.le-am citit comentariile care abunda de prostie crasa.sunteti frati cu cioroii, nu romani adevarati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *