Susan Boyle la Britain’s Got Talent

susan-boyle-la-britaine28099s-got-talent

Cred ca a venit momentul sa aducem in discutie memorabila prezenta a lui Paul Potts la Britain’s  Got Tallent. Stiti de ce? Pai imaginati-va ca ceea ce veti vedea  in continuare (Susan Boyle fiind protagonista) a adunat mai bine de 11 milioane de views pe Youtube in ultimele 5 zile.

Exact cum zicea si Tibi, oricaruia dintre noi ii va fi greu sa mai incerce de acum incolo  sa mai judece oamenii doar dupa aparenţe.

Aici e  varianta de pe Youtube despre care va vorbeam la inceput postului (11 mil. views).

bullets

20 Comments

  1. am vazut-o acum cateva zile…m-a lasat masca…ea si paul potts….asa cum zicea si amanda undeva in timpul videoclipului…au schimbat perceptia oamenilor fata de aparente…. pfiuu..ce voce…..

  2. Mda, audiență retardată care urlă la fiecare 5 secunde. Emisiunea asta e un rahat. Păcat de persoana în cauză care cântă mult prea bine pentru indivizii de acolo.

  3. Uluitor si in acelasi timp surprinzator.. ce poate zace in om! 😀

  4. oare am plans? imi tot venea sa imbratisez laptopu, la inceput de mila ca se kku aia pe ei si apoi de bucuria ei:)

  5. Poate sa te cheme , Rahhan , Tarrzan sau sa fii omul cu inima din stanca . Tot iti umezesti putin ochii … Felicitari , minunat si placut!

  6. O noua inregistrare cu Susan Boyle. Cautati pe youtube “Cry me a river”. Un cd vechi din 1999.

  7. 41,169,515 views! Nu îmi e aşa de simpatică… Nu pentru că nu e aşa de frumoasă ci pentru faptul că a minţit. În clip spune că nu a fost niciodată sărutată da la un show spune că a fost:”A fost doar o gluma. Sa nu fiu sarutata niciodata? Dimpotriva, nu ma mai opream din sarutat” Man and she is catholic… Sad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *