“Iesiti la dreapta”

englezii-rad-de-gps-ul-romanesc

“ieSHITi din giratoriu…ieSHITi apoi la dreapta”

Se pare ca baietii de la Top Gear fac misto de Softurile romanesti pentru GPS.

Ahh, si inca un amanunt: celebrul si misteriosul Stig era de fapt Michael Schumacher. Mai sa fie, m-e cam greu sa cred…

later edit: “Cazul” este dezbatut mult mai pertinent – aici.


[via gdd]

bullets

28 Comments

  1. Alina,defapt este vorba despre ‘shit’ . Adica ‘cacat’ in romana . ;))

    Cam idioti daca se amuza pe seama acestui cuvant .

  2. Tanti din nav-ul meu nu vb pornografic, zice “si parasiti-l la a doua iesire” 🙂

  3. nu tine de emisiunea Top Gear, iar faza cu Schumacher, sunt aproape 100% sigur ca nu e el Stig.

    1. doar posesorii de FXX pot conduce unul
    2. Schumacher ia altucumva curbele fata de Stig
    3. umbla si se comporta diferit de Stig

  4. Schumacher nu e stig, uitati-va la sfarsitul episodului.

  5. Da , e cam vechi filmuletul.Oricum,amuzant pentru cine nu l’a vazut

  6. Idioţii … e ca şi când ar spune ca ei sunt “gay” care pentru englezi înseamnă “fericiţi” dar pentru noi singur înseamna homo

  7. Cineva, acolo, spunea despre faptul ca noi ne-am amuzt cat se poate de copios acu ceva vreme cu “P(a)ula”. Si la fel cum ne-am amuzat noi, s-a amuzat si el! Daca ar fi stiut portughezii de cum radem de cantecul lor, ia zi….nu cumva ar fi purtat EXACT aceleasi discutii pe care le purtam noi acum in care le sarim de gat englezilor?! Mici probleme de corespondednta intre ce inseamna ceva intr-o limba si in cealalta. nimic mai mult! ar trebui sa invatam ca la fel de mult cat am ras la acel cantec..sa radem si alaturi de James May 🙂

    2.Stig clar nu este Schumacher. Schumy a lucrat la Enzo si la FXX, era clar ca el avea sa fie soferul. De asemenea, sunt absolut sigur ca intr-o zi o sa-i puna si traseul BUN facut cu acea Suzuki Liana. Ca de data aceasta el s-a amuzat copios, pur si simplu 😀 :))

  8. Am vazut clipul acum ceva vreme si mi s-a parut foarte amuzant, mai ales ca ei au inceput parca de la fraza si iesiti la stanga.. care pentru un englez e : she eats shit… cum sa nu crapi de ras cand iti spune navigatia sa mananci cacat? :))

    ce dracu ma romani? oricum patrioti astia de 2 lei care injura stupid sunt aceeasi care sunt insuportabili in badarania lor pe strada, aia care arunca cu gunoaie, aia care merg de parca e soseaua lu tac-su si asa mai de parte, cu alte cuvinte aia de ne fac tara asa de greu de suportat.

  9. Nici eu nu cred ca Schumacher e Stig.
    Cat despre filmulet, serios, urmariti-l fara ranchiuna si idei preconcepute; veti vedea ca nu zic nimic la adresa romanilor sau Romaniei
    Pur si simplu o dau din ras in ras. Chestie care, la un moment dat, toti am facut-o in viata
    Fulgerica, fa un chestionar, omule. E sau nu Stig Schumy ?
    😛

  10. Schumi nu e Stig. E o chestie ca sa mai inceteze lumea sa caute identitatea lui Stig. Din cate stim Stig poate sa fie mai multi piloti…poate sa fie si actor din cand in cand. Sau in felul asta o sa caute si mai tare crezand ca Schumacher nu are cum sa fie Stig :))

    Cat despre filmulet…mai taiat-o mai ofticatilor de pe acest post…pana si eu am ras pentru ca din perspectiva lor si mie mi se pare amuzant. Ie SHIT zi…si aia tot o repeta…NORMAL ca e amuzant. Aproape ca nu exista un show mai amuzant decat Top Gear. Eu zic ca e unul din cele mai amuzante.

  11. Lupule – facem maine chestionaru’. E prea cusuta cu ata alba faza… 😉

  12. Va invit la mine pe blog sa vedeti o caricatura interesanta cu Gigi Becali vorbind despre Parlamentul European.

  13. Tipii mai au putin si lesina….ar trebui sa se potoleasca, serviciile medicale Romanesti (stiu ca trebuia sa scriu cu “r” mic aici, dar am si eu damblaua mea) nu le promit prea mult….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *