Si numarul corect eeeeesteeee?

si-numarul-corect-eeeeesteeee

Pe cine incearca astia sa prosteasca? Sa va explic strategia:  blonda din imagine are ceva special dar lasand un pic asta la o parte, “Adunati numerele din imagine” este o cerere foarte ambigua. Spectatorii nu vor sti niciodata daca trebuie sa adune efectiv toate numerele de pe ecran, numerele de pe tabela sau sa rezolve efectiv exercitiul. Cei ce nu  participa niciodata la concurs ci stau doar cu telecomanda in mana nefiind atenti la ce indruga blonda, au in cap doar un numar: doi (si nu sunt cai frumosi). 😀



[via reportervirtual]

bullets

18 Comments

  1. aici e regula operatiilor de ordinul 1 si 2,dar daca ai sti tu ca pitipoancele astea castiga cate 3-4000euro pe emisiune…

  2. cea mai mare porcarie din cate exista. si in cazul in care raspunzi corect, pentru ei tot gresit ei. atat timp cat se gasesc fraieri sa sune, de ce nu?

  3. este o jmecherie cu aceste concursuri, tre sa sune cati mai multi prosti iar in final de emisiune acorda premiul ala de 3 mil.

    astia obtin minim 5000 de euro din telefoane si dau 100 euro ca premiu.

  4. Am prins si eu intr-o dimineata…
    Exercitiu simplu, dadea 58 parca. Au sunat o multime de oameni si numarul care l-au zis cei mai multi a fost 58 dar se pare ca “nu era corect”. Nimeni nu a stiut si la sfarsit arata foaia cu solutia cu numarul “518”.
    Le-am trimis si la carcotasi dar sunt in vacanta :-<

  5. Toata chichita era ca iti cerea sa aduni toate numerele de pe tablita, nu sa efectuezi operatiile pentru a ajunge la rezultat.

    ….niste emisiuni pentru creduli.

  6. chestii si chestii,ar trebuie interzise de catre dna,dar na.. isi iau si ei dreptul lor…

  7. tags: fete cu sani mari. te-ai prostiti si tu cu SEO

  8. Exact cum ai spus si tu in articol , nu vor sti niciodata ce sa faca spectatorii… si da doi ;d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *