Asa fac romanii curatenie?

asa-fac-romanii-curatenie

In secolul 21? Inainte sa vizionati materialul, tin sa precizez faptul ca in balcon a mai ramas cel putin un gunoi. Unu’ de aproximativ 80 de kile….

Am totusi o rugaminte, sa nu-i judecam pe acesti minunati oameni, haideti sa incercam sa gandim constructiv, sa incercam sa gandim ca un bun gospodar care a trait toata viata la tara, insa pe care Ceausescu l-a carat la oras la marea industrializare:

1. Arunc  gunoiul  jos (nu conteaza ca  juma’  cade  pe terasa), ma doare la basca de ce zic vecinii.

2. Strang  totul in saci iar mai apoi arunc  sacii de la balcon (sunt greu de carat pe scarile blocului). Dar daca se sparg?

3. Strang tot gunoiul in sufragerie din care mai apoi fac un foc strasnic.

Din cele trei  variante, aleg doar una, creierul meu nu poate concepe o alta.


alt unghi:

[thx to piticu, via ovidiux]

bullets

18 Comments

  1. Ce plangere? Crezi ca are rost sa mai faci plangere? Doar in 20-40 de ani scapam de astfel de scene. Sper..

  2. Clar trăiesc oameni gospodari acolo, nu vedeți ce de lucrușoare trebuincioase au strâns?

  3. vai de capul mei ce gospodina, pai cum sa nu^i dai foc la casa? k si asa arde destul de bine cu atatea cartoane in ea,
    ( sau cel putin la usa). cu asa o filmare poti sa faci linistit plangere zic eu si o amendeaza, dar oare o intereseaza? asa mai bine ne facem fiecare lege cu mana noastra:)) la arme oshteni !

  4. nu…asta sigur are probleme la cap, sau poate a ramas incuiata in casa si incerca sa construiasca un fel de saltea pe care sa sara.
    nu a sarit si ea la sfarsit?

  5. e gunoiera ma, nu vedeti ce are adunat in balcon si ce ghemuri jegoase.

    nu degeaba bucurestiu este numit “capitala gunoaielor”

  6. sta la etajul 5. de unde sti ca dupa ce a terminat de aruncat gunoaiele de la balcon nu a mers jos sa la stranga si sa le duca la ghena desi metoda nu este intocmai cea potrivita? 😀

  7. io cred ca e in divort…..cel putin cu bunul simt…

  8. Imi este rusine ca traiesc intr-o tara in care sunt astfel de oameni.
    Apropo, vreau sa le transmit numai “urari de bine” nesimtitilor din masina cu nr SV-02-LWU, care au fost in weekend la mare in com Vadu si au aruncat gunoaiele in tufisuri. Rusine sa va fie!

  9. e clar ca daca a “tinut-o obrazu” sa fac asta nu are pic de rusine , bun simt sau ceva de genuL asta.Orice bloc cu 7, 8 ,9 , 10 etaje are si lift….Ok nu functioneaza liftul exista saci mari de gunoi , nu poti sa ii ridici ii tarai pe scari …. e mai usor de coborat decat de urcat…iar sacii sunt destul de rezistenti…..sincer…NU ARE SCUZA !!!!

  10. P.S daca as fi fost vecina ei si aveam si niste bani o dadeam in judecata…..o plimbam prin tribunal pana isi vindea casa…pentru ca o astfel de femeie nu merita o casa….
    Ori casa ei ori tomberonul….tot una deci nu r avea probleme de adaptare. 🙂

  11. in other words, we need A PUNISHER (imi surade ideea filmului cu acelasi nume si e aplicabil personaju in orice domeniu la noi in tzara) 😀

  12. 30 de zile de munca in folosul comunitatii! Plus mustrare si o poza la avizierul blocului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *