Michael Jackson Flash Mob la Bucuresti

michael-jackson-flash-mob-la-bucuresti

In asteptarea imaginilor din aceasta seara de la Parcul Tineretului, sa urmarim cum s-a desfasurat Flash Mob-ul din Paris in 26 Iulie.

O sa vedeti asa: repetitii si desfasurare in mai multe zone importante din Paris.

Update: Multumita lu’ Costin, avem si imagini cu desfasurarea din Bucuresti.

Paris.

Alte imagini, aici. Si cred ca or sa mai apara. Frumos ar fi sa vedem cat mai rapid montajul cu tot ce a insemnat acest flashmob: emotii, reactiile oamenilor surprinsi, etc.

bullets

8 Comments

  1. Noi nici flash mob nu stim sa facem. Mai multi se uita, fac poze, filmeaza decat sa danseze! Zici ca a fost concert frate. Unde a fost surpriza? toti stateau acolo plantati. Si la fianal, in loc sa plece, se bucurau de ce au facut.
    Us romanians are retarded!

  2. intreaga miscare MJ Beat It nu prea e flash mob. Atat timp cat cei din Suedia care au inceput, au pus pe filmul lor indemnul ca si ceilalti sa le preia exemplul, asta nu prea e flash mob – e o campanie, alimentata doar de oameni (asta fiind lucrul extraordinar)
    Ce mi se pare ok e ca lumea s-a strans cat de cat la Bucuresti. Casper, iti dau dreptate partial dar hai sa nu ne mai lamentam – nu prea avem alte exemple inainte in Romania – ceva chestii mici pe la alegeri si un ce fac eu sa faca toti” la Constanta.Invatam

  3. mai degraba ii faceam un parastas Romanesc sanatos la 6 zile la 40 zile la 6 luni etc…
    si la 7 ani il si dezgropam
    Cam tarziu s-a trezit..

  4. Hahaha asta-i un dans organizat nu flash mob. Erau doar niste oameni care dansau si altii care filmau, toti stiau ce o sa se intample. Si la urma se mai si bucura in loc sa plece.

  5. NU FACETI DIFERENTA INTRE FLAS MOB … macar voi cei care scrieti despre eveniment nu il mai numit “Flash Mob” ca nu este … daca era flash mob noi cei care asistam la spectacol nici nu trebuia sa fim informati … si nici la TV nu trebuia sa apara !

  6. !support total BANDERASH
    .
    .
    .
    Am zis si eu la fel. si am zis ca daca iese bine si se strange romanu’.. dau un tec 🙂 na ca nu-l mai dau

  7. Cum de are Maical atatia fani acum dupa moarte si cand era viu si presupus pedofil sareau doar cativa sa il apere? Ce-ti e si cu lumea asta….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *