Ireal, Johannes merge pe apa

johannes-merge-pe-apa

Dupa ce s-a lasat ingropat de viu, la doi metri sub pamant, dar si calcat de un buldozer de 15 tone, Johannes a uimit din nou!

Stiti ce nu-mi place mie? Ca omul se ocupa de lucruri foarte vechi, Chris Angel facea din astea acum vreo trei ani. Dar populatia de la sate nu se prinde, nu?

Btw, aveti idee cam cat primeste un aplaudac de pe marginea piscinei? 50 Ron?

Nici macar ideea folosirii unui handy cam nu e originala:

Si din nou, shhhhhhhhht:

P.S. Magic does not exist, there are just illusions that looks real!

bullets

40 Comments

  1. In filmuletul cu Johannes in minutul 1:51 se vede piciorul suportului (sau ce mama masii e) din plexiglas

  2. “aveti idee cam cat primeste un aplaudac de pe marginea piscinei?”
    Da, câteva ore de stat în piscina.

  3. proasta emisiune , joanes stie doar sa copieze , nimic original la el

  4. Pai sa sti ca prinde. Romanasii nu au auzit de marii iluzionisti, si un Johanes dasta pe care il cred extraterestru sau inzestrat de puterea divina, prinde bine.

    La fel cum se copiaza toate show-urile vechi din strainatate, la televizor, asa copiaza si Johanes asta trucurile mai vechi.

  5. nu are nici un suport, incredibil… nu imi explic cum reuseste.

  6. stii cineva cum se numeste show’ul barbatului mascat…ca stiu ca il dadea pe un program dar am uitat

  7. Putini stiu exact care e povestea lu ala mascat si asta doar daca citesti din surse internationale.Ideea e simpla …un regizor pe nume nash cauta magiciei sa ii plateasca sa desconspire trucuri si l-a gasit pe asta care initial nu vroia dar banii l-au impins sa o faca.
    ceea ce putini stiu e ca omul a inceput 1997 pe fox tv desconspirand trcuri f vechi de doi lei sau ale unor magicieni defuncti ca sa nu fie dat in judecat desi a fost dat.
    Acum in zilele nostre dupa o pauza de 10 ani showl s-a reluat iar mascatul a continuat numai ca surpriza !!!a inceput sa dea in git trucuri care de fapt nici nu exista sau trucuri a lui Angel si blaine dar care de fapt nu se fac asa ceea ce regizorul care l-a contactat in 97 nu stie ca nu e magician de profesie …pare incredibil dar asta doar pt. cei care nu stiu.
    Deci in loc sa spuna cum leviteaza cu adevarat angel el a spus o varianta foarte credibila dar nu adevarata …pina la urma omul nu e prost si in loc sa isi atraga ura magicienilor din nou pe el a preferat sa faca bani si sa impace si capra si varza.

  8. Apropo am 51 de ani si am facut magie in multe locuri in lume e adevarat nu la nivel de David Copperfield dar pot sa spun ca Angel foloseste ceva apropiat dar nu exact la fel de ce explica mascatu …adica sunt lucruri care difera destul de mult iar dupa 30 de ani de experienta uitanduma la yohannes se pare ca varianta lui nu e deloc cea a lui Criss angel si asta nu din cauza monedelor aruncate sau a cartilor iar zic ca trebuie sa stii unde sa privesti si cum sa privesti o iluzie.
    Am sa va spun un lucru destul de interesant ….In magie ca necunoscator cind privesti un truc vrei sa intelegi cum si la un moment dat iti vine o idee numai ca aproape intotdeauna nu e si cea adevarata …prima idee care apare oricarui om normal in minte este ca domne apa e transparenta deci trebuie sa fie un plexi sau un geam .va spun din proprie experienta ca secretul nu e niciodata si prima idee care apare in mintea unuia care nu practica magia.

  9. Mie Johannes imi place. Ce nu-mi place la “publicul” din Romania este… carcoteala. E clar ca “magia” e o arta a trucurilor (o spun din experienta – in fiecare luna merg la un spectacol de iluzionism in Graz-Austria) si atunci de ce nu ne plac trucurile? De ce sa nu savuram efectul si ne ingramadim sa dam cu pietre in artist?
    Da, a mai facut si altcineva trucul asta. Ei si ce-i? Cati il mai fac asa bine? E un stativ, un plexiglas… Intotdeauna e “ceva”, face parte din recuzita. E pacat ca nu stim sa ne bucuram de efectul creat si ne imbulzim sa ne dam cu parerea(de multe ori aiurea).
    Nici “marii iluzionisti” nu fac altfel. Si va spun(din nou din experienta) e mult mai greu sa faci iluzionism pe o scena la un metru de primii oameni din public, decat sa te cheme Coperfild si sa faci spectacole, pe scene de sute de metrii patrati, la departare mare de primii oameni si avand la dispozitie recuzita si efecte speciale de sute de mii de euro.
    Pe de alta parte, aceste mici show-uri filmate, nu imi inspira nici mie incredere (aici ma refer la toate, inclusiv ale “marilor iluzionisti” amintiti mai devreme).
    doarluka (magiccalin.blogspot.com)

  10. bai, Johannes e foarte tare pentru Romania! Din totalul privitorilor de ProTV nu cred ca sunt 5% care sa stie clipurile cu astia din straintate sau care sa stie cum se fac trucurile astea.

  11. NEA VALI AUZI MA LAS-O CU ABUREALA NU NE LUA DE PROSTI STIM SI NOI NITICA MAGIE / MERSU PE APA E CU LEXGLASS E CLAR IDEEA E CA JOHANES NU E ORIGINAL CI UN PAPAGAL CARE IMITA PE ALTI ATAT

  12. Nu am nici cel mai mic interes sa aburesc pe nimeni , eu doar am spus un fapt intr-o mare cunostinta de cauza cum e destul de probabil ca tu sa nu ai habar pt. ca nu vreau sa te jignesc dar am fost in multe tari si am participat la multe seminarii internationale.
    Ceea ce se intampla in clipa de fata cu mascatul este ca omu continua sa deain vileag iluzii demonstrad cu metode vechi sau inventate de el lucruri care niciodata nu s-au facut asa.
    legat de faptul ca Johanes nu e original chiar nu ma intereseaza dar pot spune cu tarie ca nu Criss Angel a inventat mersul pe apa sa puna copyright pe el sau as putea spune oricand ca criss angel ii imita linistit pe altii care au facut multe din iluziile lui.
    Dar inca odata vreau sa afirm ca mersul pe apa se poate face prin cel putin 5 metode dintre care faza cu plexi este o chestie la care oricine se poate gandi si oricui ii poate trece prin minte ca ar putea fi asa.
    Aceste 5 metode sunt apropate toate diabolic de inshelatoare iar johanes se pare ca are o combinatie intre doua metode .
    Chiar si copperfield a afirmat la CNN ca fiecare iluzie mare pe care o are in showl lui se poate face prin 4 metode si el le schimba frecvent in felul asta demonstrand celor ce credeau in ceva anume ca gresesc.
    Multa bafta
    Valy

  13. Ceea ce a afirmat Copperfield chiar isi face efectul pe cei care cred ca o iluzie se face doar intr-un singur fel dar lumea lor se destrama imediat ce apare un element nou care le ruineaza tot ce au construit in mintea lor.
    Daca eu incerc sa “aburesc ” pe citeva persoane aici ca un prost fara motiv ca la urma urmei chiar nu am ce cistiga din chestia asta atunci ar trebui sa vedeti si asta http://www.youtube.com/watch?v=AMfyyBtGdA4 si daca si acest om te abureste atunci ce pot spune e ca Cristi esti doxa de magie mai ceva decit copperfield.

  14. cred ca te faci ca nu intelegi si incerci s-a intorci ca la ploesti / mersu pe apa e cu suporturi din plexiglass asta e clar , chestia e ca johannes nu are nimic original el doar copiaza ce fac altii , spre norocu lui are in spate oameni care il tin sa faca emisiuni de genu asta – referitor la magie da is pasionat si ma intereseaza sunt la curent cu tot ce apare sau se face nou in lumea magiei asa ca degeaba vii sa-mi torni mie gogosi , la altii poate tine la mine nu, iar emisiunea cu mersu pe apa chiar a fost jalnica…..

  15. Ok Cristi tu esti cel mai bun si stii tot si critici tot stand linistit in spatele monitorului ca multi altii….e ok emisunea a fost jalnica tu ai face-o mai bine ca esti foarte inzestrat de la dumnezeu ala are bani si tu nu ala are cu ce si tu nu si strugurii sunt acri si tu nu ajungi la ei si bineinteles ca ala e un prost fata de tine care daca ar putea sa te vada lumea macar odata ar incremeni sa vada cit de talentat esti tu care le stii pe toate …
    E usor sa critici pe cineva si e mai greu sa urci pe scena cum am urcat si eu pe mai multe …e adevarat ca nu pe alea mari de le stie toti dar am urcat si nu e usor eloc cind toti ochii sunt indreptati spre tine si daca ai gresit putin gata sau daca stiu eu fai vreo mica gluma care nu e pe placul a vreo 20 gata esti prost sau daca esti imbracat mai nu stiu cum gata esti un sarac sau stiu eu mai ce … deci ideea e simpla … sa critici chiar e usor ca nu te stie nimeni si doar tre sa dai in tastele alea dar sa urci pe scena sau sa apari la tv deja se schimab tot …oricum tu ai sa ma combati si ai sa zici ca sunt un prost sau stiu eu mai ce ca te aburesc dar adevarul e peste tine sau peste alti 2 sau 3 sau 100 …adevarul e ca acest criss angel care a fist ffff aspru criticat si injurat a fost extraordinar de bun desi a copiat multi clasici iar johanes care il copie pe criss e chiar f bun desi chiar nu ma intereseaza persoana lui ca la varsta mea nu mai am idoli…emisunile celor doi sunt de calitate fata de multe alte porcari,,,de ex la noi intara o vezi pe Nikita sau pe Ogica sau pe alti dobitoci ……prefer sa vad ceva de magie ca johanes desi tu car dupa parerea mea ai o prea mare dusmanie pe acest om care copie pe altii dupa mintea ta de ca si cum ceilalti Romani nu au copiat me nimeni nicodata ….Chiar si cei pt. are tu ai cel mai mare respect au copiat pe cineva si s-au inspirat de la cineva si tu care esti cel mai bun si cel care orcum nu are nimic de pierdut pt oricum nu testie nimeni ai face la fel …oricit de bun ai fi tot te-ai inspira de la cineva si chiar daca niu te=ai inspira cineva va spune ca faci ca nu stiu cine sau esti ca nu stiu cine asa ca stii ce ramine???
    mai nimic din cei care critica si cit de cit ceva chiar si din cei mai prosti copiatori cum ar fi carcotasii sau florin calinescu sau …deja trebuie sa enumar toata mass media

  16. Scuze pt. greseli dar nu e usor sa scrii repede si mult si sa nu te corectezi.
    Mersi
    Valy

  17. Poi da, ai dreptate, nu e original, si nici macar nu pronunta numele lu Criss Angel, a facut niste iluzii dale lu criss da bou nu o zis nici un nume, ce sa faci, asa is romanii… Si cum 50 Ron pentru un om? LOL,

  18. sh am uitat sa va zic, Criss Angel A folosit Plexiglass cand a mers pe apa in piscina… Da cand a mers pe lacul mead, iti zic ca na fost, lumea ii atingea picioarele si a fost filmat, BTW Im a big fan of CA… am toate chestiile cu el pe PC 🙂

  19. Bravo Pauly si maninci lapte cu taitei sau gris cu lapte dimineata cind mergi la gradinita de mina cu parintii?

  20. Ce sa-i faci invidia bat-o vina la romanasii astia.Mor cu zile bagindu-si gheara in gat.

  21. valy daca tu esti asa mare magicean ia pune colesa un link sa vedem si noi ce stii sa faci matale , eu am zis ca is pasionat , stii ce inseamna PASIONAT ? in viata de zi cu zi ma ocup cu altceva
    si ca fiecare pasionat e normal ca stiu toate secretele in acest domeniu , daca te intereseza stiu si locul unde a filmat johannes numaru cu mersu pe apa , ca am pretini buni in pro , si da imi exprim parerea , johannes e un copiator , si emisiunea cu mersu pe apa ffffffffffffffff slaba ……

  22. Daca si Johannes e iluzionist adevarat de ce nu ajuta tinerele talente? Am clipuri cu numere de iluzionism pe youtube cu acelasi nume..SkyNetMaster. App am gasit mai de mult un site de unde se pot cumpara tot felu de giumbuslucuri tot felu de chestii pt magie. preturile pe site sunt de la 30 lei o bageta ‘magica’ pana la 27 de milioane de lei vechi o pereche de adidasi antigravitationali cu care Johannes s-a lasat in fata cat a putut de mult intr-un episod in fata trenului si in fata oamenilor. Astfel de adidasi sunt foarte rari. Au avut doar dansatorii lui Michael Jackson cand au facut la fel aceeasi figura si s-au lasat in fata cat au putut de mult in timp ce dansau intr-un spectacol. A fost momentu culminant…Si dupa aia am vazut ca intre mine si figura asta sta suma de 27 de mil lei vechi..hai 30 de mil cu tot cu taxe. Cu mari multumiri si admiratie. Al vostru SkyNetMaster sau Laitin Cristian Florin…un practicant al iluzionismului de cativa ani care s-a saturat sa stea de atatia ani in umbra si sa faca trucuri foarte valoroase in fata amicilor sau familiei.

  23. eu as vrea sa ne zica valy macar trei din alea cinci moduri de a face faza cu mersu cu apa .. si apropo nu ma roade ca ii iasa lui iluziile .. dar cand aud cum se minuneaza unii ca iluziile ar fi ceva paranormal ..
    Laitin Cristian Florin as vrea sa vad si eu site-ul de care ziceai cu baghete si adidasi daca se poate

  24. ba ma lasatzi cu trucuri de copii mici…..is satula de asa cv…..si knd am fost p plaja o venit un nebun cu magie deasta cik…..dak asa e magie eu sunt presedintele americii…;)

  25. mie imi plac trucurile cu carti ale lui johanes… misca mainile parca-s nascute cu cartile in mana :))

  26. Fratilor,

    Cine nu stie trucul ? E o joaca de copil. Cei care merg pe apa, merg pe o masa de sticla (invizibila in apa). Dar, daca ati fi mers la Baltatesti, Neamt ati fi vazut astfel de trucuri in fiecare week-end. Toate babele din sat trec paraul din localitate pasind “pe deasupra apei”, atunci cand merg la biserica. Ce mai, magie cu traditie. Pur romaneasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *