Calul de Radauti

calul-de-radauti

Calul domestic este un mamifer ce face parte din ordinul Perissodactylia, Familia Ecvideelor. Corpul este zvelt, iar gâtul este puternic şi poartă o coamă. Trunchiul, cu piept lat, se sprijină pe patru membre lungi, musculoase, puternice, terminate cu câte un deget învelit în copită……

[de aici]

Ok, toate bune si frumoase  insa un studiu al specialistilor suceveni  a demonstrat faptul ca rasa de Radauti nu prea suporta prostii si pe deasupra, prin acele locuri se duce vestea cum ca ar fi cel mai ieftin dentist.

Stiti ce se zice: inaintea prostului si inapoia calului sa nu stai niciodata.


[flv]http://www.youtube.com/watch?v=YitnzVD51vY[/flv]

O copita in frunte din cand in cand, face bine la ten… Wasted!

bullets

33 Comments

  1. Bah ai dreptate !
    Rasa “Calul de Radauti” este una dintre speciile rare deja … chiar pe cale de disparitie . Sa speram ca si rasa “Prostia Moldoveneasca” sa fie lafel.

  2. Dureros totusi… nici sangele nu a apucat sa iasa la cat de rapid a fost totul. Dimineata sigur se trezeste tatuat cu niste urme pe fata…

  3. Daca faceti stop la secunda 10 vedeti cum a luat o copita in ficat si una in umarul stang, dar la viteza respectiva nu s-a bagat de seama. Din fericire pentru el a fost lovit la finalul cursei copitelor, impingerea a fost doar vreo 20-25cm inainte de a retrage calul copitele, altfel il tatua.

  4. “Rasa “Calul de Radauti” este una dintre speciile rare deja … chiar pe cale de disparitie . Sa speram ca si rasa “Prostia Moldoveneasca” sa fie lafel.”

    Te asigur ca prostia moldoveneasca e de mult disparuta si mai mult un basm… in timp ce prostia care te caracterizeaza sta bine de tot in picioare si rage ca vaca.

  5. Pentru cei care sunt toba de carte va informez ca Radauti este in Bucovina nu in moldova.
    Iar faptul ca un timpit a luat doua copite in cap nu cred ca ar trebui sa starneasca acuze unor romani fie el din orice zona.

  6. pentru “stelistul07” : ignoranta + prostie = replica ta “inteligenta”.daca taceai,filozof ramaneai.si eu sunt stelist,dar am pretentii ca nu seman cu patronul stelei,asa cum faci tu … pune mana pe o carte(de citit,nu de joc) si vezi si tu ce inseamna bucovina,radauti,traditii,oameni,locuri …etc.abia dupa ce vei face asta,vei avea posibilitatea sa postezi fara sa mai rada lumea de tine.oare toate generatiile astea noi sunt atat de dezinteresate de orice numai de metin2 sau alte porcarii nu ?????ia mai analizeaza ceea ce am spus si apoi vei vedea ca ai mari lacune(lacuna = lipsa) …

  7. La cat alcool avea in cap nu ar fi contat daca calul sau un tir l a lovit si nici natzia nu conta

  8. in fatza trenului si la curu calului sa nu stai niciodata……nota 10 si pt soferul calului

  9. ce prost ii !!!!!!!!!!!!!!11

    staaaaaaaa NAPOIA
    CALULUI SI IL PUPA IN CUR!!!!!!1
    HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

    LA CAT DE PROST A FOST A UITAT SI SAPCA!!!!!!!!!!
    BINE CA NU A UITAT SI CAPUL!!!
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Bai, cred ca in momentul in care s-a ridicat, a vrut sa ii linisteasca pe toti ca n-a patit nimic, dar omul asta poate sa moara la cateva ore dupa lovitura respectiva.
    nu trebuia lasat sa plece.
    cred ca vedea la propriu “stele verzi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *