Trei frati – cel mai tare film romanesc – trailer

trei-frati-cel-mai-tare-film-romanesc-trailer

In sfarsit se intrevede un film romanesc si bun. Wow, am zis “bun”? Ahh, ma refer la faptul ca nu contine manele sau tigani, asa cum ne obisnuise MediaPro, deci o sa fie bun. 🙂

Trailerul e magnific, fenomenal chiar, veti gasi pe fundalul sonor un element familiar insa relativ nou pentru  industria  romanesca de film. 🙂

Am exclusivitate (thx Mihai & Bobonete- 220.ro) asa ca nu uitati sa puneti sursa ca va mananc. Nu uitati sa-l luati de pe 220.ro, sa-l bagati pe Youtube iar apoi sa va bateti in piept.

Later edit: intre timp Mediapro s-a razgandit si a scos trailerul de pe net (poate si-au dat seama ca au uitat sa adauge scenele cu manele si tigani). Nu insa si de aici. Momentan. 🙂

bullets

23 Comments

  1. deci 220 are 99% filme luate de pe youtube. au trafic numai din filme luate de pe youtube.
    dar sa nu cumva sa ia cineva de pe 220 un filmulet sa-l puna pe youtube ca este porc. care este el porc.
    pentru ca 220 are exclusivitate beeey.

    edit: a aparut deja. chiar HD

  2. Mai dragoshelu, nu ti se pare normal ca Bobo sa il puna unde vrea? si apoi prapaditi care numai asta fac… Pe de alta parte, tu nu intelegi nimic din nimic cand spui ca 220 are filme luate de pe YT. Nu exista niciun site romanesc cu mai mult content propriu mai mult decat 220. In alta ordine de idei, voi luati de pe 220 si puneti pe YT… YT restrictioneaza apoi anumite canale pentru romani… si asa va respecta. Prietene, nu esti la curent… nu enunta prostii, dormi.

    Si apoi, daca am content si platesc pentru el, sa nu il scot de pe YT cand vii tu si il iei cu japca? E ca si cum as investi eu bani in fundul tau… si la cum gandesti, nu meriti.

    Si… daca te supara Zonkeru`, da-i o palma…

  3. Din pacate am vazut anumiti actori care joaca incredibil de fals. Si strica chiar si Trailerul care incearca sa fie cat mai “americanesc”.
    PS: felicitari pentru exclusivitate! meriti 😉

  4. Pingback: Trei frati
  5. multumesc pentru intelegere tuturor care m-au ajutat in aceasta situatie si credeti-ma ca filmul o sa va placa dar ne avand drepturile legale sa postez acest trailer,am avut si o sa mai am probleme.Nu am facut-o pentru publicitate sau cu alte scopori mizerabile si infime ci pentru pur si simplu fapt ca fiind munca mea si considerand ca ma pot lauda cu ea am postat trailerul,fapt care mi-a daunat grav asa ca multumesc inca odata pentru sprijin!
    Bobo “Broth3rs”

  6. pana la urma care-i faza?
    Că văd că toată lumea îl şterge. Las’ nu-i nimic, google cache există şi face minuni. Şi de-aia l-am urcat şi pe filebox pentru că e păcat de el. E prea mişto să stea ascuns.

    După ce că e o premiera pentru România (un film fără manele) ăştia se chinuie să-l şi ascundă…

  7. @Victor B:se pare ca nu ai citit comentariul meu de mai sus si nici mail-ul care l-am expediat catre tine asa ca te mai rog odata si aici pe blogul lui Cipri: Te rog foarte mult sa-l scoti pentru ca altfel in locul meu o sa fie altcineva sau poate nu se mai face deloc!multumesc inca odata!Mihai Bobonete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *