bullets

14 Comments

  1. MAMA! MAMA! MAMA! mor de ras!

    1. intotdeauna sa iti legi remotu de mana, si iti reaminteste de fiecare data cand intrii in orice joc.
    2. nu trebuie sa dai ca maniacul din maini, merge si daca esti calm.

  2. Baieti, lasati cu pupatul lui nea’ fulgerica in acel loc…O “pietara” vanzatoare de piersici” cu par” dupa cum s-a exprimat o clienta care i-a spus ca se ineaca daca mananca din alea romanesti si paroase stiti ce i-a replicat: ” pai daca esti prost poti sa si mori”. Cam asta s-ar aplica si la personajele din filmele de mai sus. Realitatea e ca Wii a revolutionat cam tot ce tine de console in acest moment. Daca utilizatorii sunt prosti nu dati vina pe produs!

  3. Sunt bolovani aia ! Toate controlerele vin cu o sfoara care se pune in jurul incheieturii de la mina , asta stiu sigur ca asa este si la wii-ul meu 😛 ! Dar astia sunt prosti , nu folosesc si strica bunatate de tv !

  4. @eu din EU – din pricina incapacitatii mele de a argumenta ceva in cazu’ asta, imagineaza-ti ca acum te injur in cel mai urat limbaj de cartier. Tu imagineaza-ti.

    Ontopic iar – wii e ok, problema e cu userul suferind de autism si de probleme cu urechea interna, plus alt sindrom care-l impiedica sa realizeze proportiile, sa calculeze niste dimensiuni si in consecinta sa foloseasca consola asta de altfel interesanta.

  5. @ eu din EU – Si hai ca m-am enervat. Fulgerica e bloggeru’ meu preferat, mancar-ai din Profesoru’ dupa ce a stat 3 zile si s-a clocit la WOW!!

  6. da’ ce, la un televizor cu tub catodic nu merge? :)) incearca sa-l spargi pe ala cu un rahat de controller

  7. wii e super. de fiecare data cand il pornesti iti spune sa-ti legi bine ala de mana si pana nu apesi A sau B nu porneste jocul… plus ca nu trebuie sa stai asa aproape de televizor… Nu inteleg cum de se filmeaza fix momentul accidentului… de ce sa te filmezi cand te joci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *