Ia-ti revansa!

ia-ti-revansa

Daca nu ai participat la actiunea anterioara “Vino si tu la “Plantare de puieti” pe strada Crinului“, atunci este cazul sa-ti iei revansa fata de copaceii ce s-au uscat asteptandu-te. Vino pe 14 noiembrie a.c. in 4 parcuri din oras:  Parcul Ursu ( Parcul Trandafirilor), parcul Centrul Civic, parcul Tractorul si parcul Central, pentru a planta 400 de copaci si arbusti ornamentali.

Mai multe detalii despre actiune aici.

bullets

5 Comments

  1. asta 100% este campanie electorala pentru antonescu. “ia-ti revansa” … ca l-ai votat pe basescu acum 5 ani. si vino sa plantezi “crini”.
    ce masaj mai clar vrei. cati bani ai luat fulgerica pentru reclam asta mascata? 😀

  2. Decat Basescu, oricine e mai bun… dar nu despre asta este vorba oricum. Sigur este o campanie PDL nicidecum alt partid, deoarece in Brasov numai PDL exista… Pana la urma e bine ca se planteaza niste copaci si nu trebuie sa te gandesti ce si cum… in cabina de vot esti numai tu 😉

  3. Din pacate, campania noastra de plantare s-a suprapus cu nebunia electorala. Din fericire, nu suntem de la niciun partid. Si ne ferim de politica mai ceva ca de cel cu coarne. Speram sa va placa pomisorii si plantele din Centrul Civic, Parcul Valea Cetatii (Ursu), Tractorul, precum si magnoliile de langa Teatru.

  4. @cristi si vlad adevaru este ca se potriveste cu luatu revansei si cu faptul ca numai PDL este prin Brasov, dar asa cum a spus si Paul asa a fost sa fie, perioada cea mai buna de plantat malinii si arbustii ornamentali a fost exact sambata asta cand s-au trezit toti sa vina in Brasov. Ne asteptam oricum sa fim asociati cu asa ceva, era imposibil sa nu fie cineva “sigur” ca este campanie electorala ce facem 🙂

    Una peste ala e bine ca ploua acum si or sa se prinda majoritatea pomisorilor.

    Cu stima RaduM – Membru 34Life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *