Povestea Dacia/Renault

documentar-dacia-renault

Nu am prea multe detalii despre subiect (cine l-a facut? cu ce scop sau de ce Toni Grecu este implicat..)  insa tot ce va spune cu siguranta este ca urmeaza sa vizionati un documentar destul de interesant in limba romana (~ 30 minute),  avand ca subiect frumoasa marca romaneasca. 🙂 😀

[via zoso]

bullets

8 Comments

  1. propaganda. daca era documentar “independent” era mai bun. sa fi pus si bune si rele. a adus locuri de munca multe si probabil bine platite, dar profitul se duce in Franta, nu ramane in Romania asa ca nu inteleg de ce ne tot spune ca cifra de afaceri a crescut de 10 ori si exporturile de 100 de ori. adica multi bani pentru ei (pt. francezi). si cu ce ma incalzeste pe mine?
    si se vinde bine din cauza pretului foarte mic (comparativ cu alte marci). si la sadisfactia clientilor e ceva de genu “la cat am dat pe ea, ce sa comentez acum”.
    daca nu venea criza (in europa de vest) continuau grevele la mioveni si vedeam la stiri numai de rau de ei. acum iata ce mari si tari sunt ei.

  2. singura masina buna care s-a construit in rromania dupa ’90 a fost solenza .
    documentarul pare comercial ,dar e bine venit .

  3. Cel mai mult din viata mea am condus o dacie 1300 din 76. Nu a fost o masina rea, pacat ca a fost mancat de rugina. Daciile noi nu stiu cum merg, unii au zis ca sunt multumiti altii ca nu sunt.
    Filmul merge foarte greu si nu am avut rabdare sa ma uit pana la capat, dar cred ca este necesar un astfel de film.

  4. @SilviuB – si mie; sincer! ce misto era acuma o berlina de-aia veche (1300), cu geamuri electrice, clima, servo, ABS si alte minuni 😉

    Si sa nu schimbe la infatisare nimic 🙂 Mie asa mi-ar fi placut….

    In fine; poate or face cindva o serie speciala, aniversara 🙂

  5. Intrebare: Ce pana mea face ala de la min. 26:30 cu placa de polistiren ??? :))) la ce foloseste?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *