Top Gear in Romania

top-gear-in-romania

Welcome to Romania 🙂 Beautiful show, beautiful country.

Finally! A aparut episodul filmat in Romania. Recunosc ca inca nu am avut timp sa-l vizionez pe tot insa poate o faceti voi si imi ziceti daca baietii au comentat ceva despre drumurile noastre. 🙂

Mai jos aveti intreg episodul format din sase parti insa mi se pare ca doar bucatile cinci si sase sunt despre Romania. In functie de de gusturi si de timpul fiecaruia, puteti incepe vizionarea de acolo.

Update: O sinteza aveti aici sau aici.

bullets

24 Comments

  1. normal ca au comentat de drumuri peticite, de 250km de autostrada, de tigani si de dacii sandero… dar au scos si unele parti bune, oricum astia stiu sa faca showuri

  2. 🙂 e clar ca au fost platiti sa faca reclama Romaniei 🙂 …. si daciei Sandero, saracii ar fi vrut sa zica mai multe de bine, dar daca nu ai ce ……..

  3. In sfarsit am vazut si eu tunelurile din Palatul Parlamentului.Tnx Top Gear :))
    Nu stiu cum este de obicei emisiunea, nu o urmaresc, dar mie mi-a placut episodul asta.Au vorbit foarte frumos despre Romania.Au avut de comentat si de rau, dar nu au exagerat cum o fac de obicei strainii.Au zis ca nu le-a placut si punct.Bravo.

  4. Romania este facuta in mare parte de rusine din cauza orasului de cacat numit Bucuresti.

    sa vedeti ma drumuri in Moldova, partea a tarii injurata de multi cretini care se cred mari destepti.

  5. Mie mi s-a parut tras de par si nerealist pe alocuri si putin exagerat. Dar in rest..dap a fost nice..

  6. @stelistul07 – drumuri…frumoase? adica peisaj frumos? adica drumuri facute SI cu bani dati de locuitorii orasului ala de cacat. Orasul asta a ajuns de cacat ca au venit toti cacatii aici in loc sa ramana acolo unde s-au nascut si au crescut. Si au venit cu mentalitatea lor de cacat, cu comportamentul lor de cacat si l-au umplut de cacat
    Pa!

  7. Tigani ne-au facut, morti de foame ne-au facut, jegu’ l-au pus in valoare la maxim, etc. In acceptiunea mea oamenii au auncat cu cacat in Romania la maxim. Faptul ca au bagat in ecuatie un Sandero, ca au stat gratis la REX in Mamaia doar ca sa-i arate doua litere din nume in show, si alte cateva detalii care cica ne avantajeaza… ne-au facut de toata mizeria.
    Show-ul – super! Daca eram englez ma cacam pe mine de ras si ma pisam pe Romania cand auzeam de ea.

    Daca platea Udrea pentru o campanie ascunsa, trebuiau sa scoata oamenii in fata adevaratele valori si frumuseti, ca avem ce arata.

    Domnul sa va aiba in paza Lui!

  8. romanii sunt lasi si se lasa condusi de tigani, Bulgarii ies in strazi mereu ca sa protesteze impotriva nenorocitilor.

  9. Eu sunt student in Anglia si impart birou cu colegi englezi.
    Pot sa va spun cu toata convingerea ca mesajul cu care au ramas englezii in urma emisiunii sunt “Borat country”, “gipsy land” si ca limba vorbita in Romania este rusa.
    Pe scurt Romania a fost facuta de cacat la maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *