Duminica veti merge la vot…

duminica-veti-merge-la-vot

…acolo unde o sa hotarati viitorul copiilor vostri. Mare atentie la ce votati pentru ca peste cativa zeci de ani riscati sa fiti batuti cu propriile carje.

Neaparat sa participati la ambele sondaje, vreau sa va demonstrez un lucru.

Duminica, votez cu:

View Results

Loading ... Loading ...

Locuiesc:

View Results

Loading ... Loading ...

Later edit: Si daca tot va distrati de minune, puteti vota si aici.

Update: Si poate ajutati un om intr-o problema existentiala. 🙂

bullets

18 Comments

  1. trebuia sa pui inca un buton si pt nici unu….
    nici eu nu ma duc la vot :))

  2. vroia sa arate ca la tara lumea voteaza cu Geoana iar la oras cu Base, nu i-a prea iesit ca la tara e greu cu netu… iar procentele sunt tot pe acolo si in mediu urban;

    click pe butonul ala de il cere lumea :))

  3. Inteleg pe cei care vor prefera sa nu se duca deloc (vad ca-s multi), dar trebuie sa fii chiar (la fel de) prost ca sa (mai) votezi cu Geoana dupa dezbaterea de aseara :P.

  4. Eu zic ca daca invinge tot basescu, (cu b mic, pt ca nu merita CAPS) ii rade pe toti sobolanii (nu merita nici macar mentionati) care s-au unit impotriva lui.

  5. Chiar aseara am vazut un afis care zicea: “Geoana, Antonescu si Johannis pentru revolutia bunului simt.”
    E de plans…Antonescu mi s-a parut altfel…mi-a placut campania cu revolutia bunului simt…iar acum sa-l vad cu ce-i pe care in turul I ii facea nesimtiti, mi se pare de-a dreptul penibil. Asta arata ca TOTI sunt la fel si nu exista lucru, oricat de injositor ar fi, pe care politicienii nostri sa nu-l faca pentru o bucata din “pulpa drepta spate” a scroafei care a ajuns Romania.

  6. Vacs albina, pe Tanti Floarea din Fundatura Copaceni (alegatorul stas al psd-ului) o cam lasa rece poll-urile de pe bloguri. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *