Impins din culcat

impins-din-culcat

Intindenti-va pe o banca de impins, cu picioarele lipite de podea, departate putin mai mult decat latimea umerilor.Tineti spatele lipit de banca.Folosind o priza mai larga decat latimea umerilor, tineti haltera deasupra corpului, apoi coborati-o usor la mijlocul pieptului, pana cand bratele sunt intinse si coatele blocate.Coborati bara usor.Acest exercitiu este unul de baza in dezvoltarea musculaturii pieptului.

Pentru a executa corect un astfel de exercitiu – care ne ajuta la intarirea muschilor pectorali – aveti neaparat nevoie de o banca inclinata (sau nu). In orice caz, o banca lipseste de aici pentru ca daca nu lipsea nu se intampla o astfel de nenorocire.

Va sfatuiesc sa vizionati clipul pana la sfarsit.

ch

bullets

12 Comments

  1. acest exercitiu nu exista :))) saracu unde o fi vazut el asa cva ….

  2. Sunt sigura ca, catelusul mergea in soapta sa nu apara zgomot pe fundal…doar ca din greseala a intrat in cadru

  3. Acel animalut nu se stergea la fund si nici nu avea acea pozitie de placere. Are ori compresie medulara datorata unor factori genetici sau varsta, ori a fost lovit de o masina. Fulgerica a postat tot la sectiunea link-uri despre un medic veterinar bucurestean care s-a gandit sa ajute animalutele care sufera de paralizie posterioara sau totala si nu se pot bucura de iesiri in parc sau joaca cu ceilalti companioni………whatever…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *