bullets

24 Comments

  1. mai, dar de unde stiti voi ca nu le era cald, ce aveti cu fetele 🙂 sa fim seriosi daca intradevar le era frig gaseau ele o cale sa traga capota.
    Va spun, eu le era cald, cred ca erau in calduri, nu de alta.
    Sunt o rea , stiu! 🙂 Muahahaha

  2. Deci sa inteleg ca daca nu poti monta acoperisul la o decapotabila fiindca duci 2 snowboard-uri esti prost. Dar daca nu poti inchide portbagajul la dacie fiindca iti cari porcul/frigiderul/mobila in el denota inteligenta. Eu cred ca defapt va manca pizma :)))

  3. P.S. Daca astea sunt proaste fiindca merg cu masina decapotata la -10 grade, atunci pe aia care merg pe jos la exact aceeasi temperatura cum putem sa-i numim? :)))

  4. Ma, hai sa fim seriosi. Daca vroiau sa bage placile in masina si sa o capoteze o puteau face, dar asta`i romanu` … sa fie el vazut in decapotabila …

    btw … am vazut in multe tari multe specimene de genu`, care mergeau cu masinile decapotate la temperaturi foarte scazute … si NU, nu erau romani … probabil sunt mult mai bine incalzite masinile, cu balarii de scaune incalzite sau cu alte “cele”…. (asta sa le iau apararea) in fine fiecare face cel taie capul numai la noi se arata cu degetul uite`l p`ala ce idiot e si`a facut tatuaj sau shi`a bagat pierce … penal dpmdv…

  5. Cand a aparut TT-u’ Cabrio acum 10 ani (parca), primul l-am vazut in Brasov. Era fii-su’ lu’ Nicolae cu inca unu’ in dreapta lui, tot la minus 10 grade afara, cu masina decapotata, mucii inghetati de-a lungu’ obrajilor si un zambet crispat si fortat pe fetele lor. Imaginea asta n-am cum s-o uit – Nicolae Jr. in TT Cabrio cu mucii inghetati pe fata, PRICELESS!

  6. daca ati avea snowboard ati stii ca doua bucati nu incap pe bancheta din spate!

  7. Sau mai exista varianta aerului conditionat foarte eficient, care iti permite sa mergi decapotabil chiar si la -15 grade, cu viteza mare. Eu cunosc foarte bine cazul unui Volvo decapotabil, care in filmul de prezentare arata aceasta performanta (avea fante de aer si in partea de sus a capului si forma geamurilor ce nu permitea patrunderea curentilor de aer direct). Nu stiu daca e si cazul acestui Audi TT 😀

  8. Cel/cea care imi demonstreaza ca poate sa bage 2 placi de snowboard de 154, respectiv 160/162 cm intr-un Audi TT cu capota lasata, ii voi strange mana si voi recunoaste cu capul plecat ca sunt o proasta. Si in plus, prefer sa-mi inghete mucii 15 min pana ajung la partie decat sa stau in casa blocata in fata TV-ului sau a computerului pt ca nu am avut unde sa bag placa. 😉

  9. e un TT. are un portbagaj cat o poseta si doar doua locuri in fata. intamplator, boardurile nu incap altfel decat in picioare si nu am auzit inca de masini care se capoteaza dupa forma lucrurilor dinauntru…
    da, era frig afara, si fetele au vrut sa mearga in feleac la o tura. sue them. ..

  10. Cat de greu ti-a fost sa postezi asta pe Youtube? Viata ta este atat de plictisitoare incat alta treaba nu mai ai decat sa arati cu degetul? Intr-adevar este foarte usor sa pui eticheta de “2 proaste” fara sa gasesti logica din situatia respectiva. Tu cum puneai 2 placi si 2 oameni intr-un TT daca doar masina asta o aveai la dispozitie?

    Generatia din care faci parte nu este greseala ta, greseala poate a fost a parintilor care nu ti-au spus sa gandesti inainte sa vorbesti, sau in cazul tau sa fii un “youtube whore”

    In cazul care romanul din tine nu stie ce inseamna asta:
    3. youtube whore

    a person making/posting videos about subjects no matter if it’s ethically or morally right to do so and thus seeking attention. the person would sell all their integrity for just a little fame on youtube.

  11. Draga blonda, draga bruneta. Comentariile apartin celui care a “urcat” filmarea pe youtube. Contactati-l de urgenta. Eu zic ca sunteti doar mandre ci nu proaste. 🙂

  12. Stimate d-le neXt’ Mike… acum 10 ani, cand spuneai ca l-ai vazut pe Nicu Ceausescu cu mucii inghetati in TT Cabrio, trebuie sa fi vazut un cadavru vechi de circa 4 ani! Poate mucii erau pe obrazul tau, nu ai lui.
    In fine, lasand la o parte erorile istorice si greselile gramaticale, dovada a faptului ca ati fi fost mai castigati sa va petreceti timpul la orele de clasa, decat filmand aiurea pe strazile Clujului, intrebarea mea (transpusa in jargonul vostru) ar putea fi: “stiti voi vorba lui Voda Dabija”?
    Ce treaba aveti voi cu cine trece pe strada, in ce masina, la ce temperatura si cu cate geamuri/capote/prelate date jos/sus/lateral sau in cruce?
    Wtf is the matter with you, motherfuckers?
    Ati putea sa va folositi timpul intr-un mod mult mai placut pentru voi si cei din jurul vostru.

    Si daca se intampla sa nu aveti si voi un TT decapotabil, asta e viata, mergeti mai departe, poate intr-o buna zi veti avea si voi putin noroc. Dar punctul vostru de plecare ar trebui sa fie o biblioteca, nicidecum strazile si barurile (ca sa raspund la un stereotip cu un alt stereotip).

  13. MESAJ PT TOTI CEI CARE SUNT DE ACORD CA FETELE IS 2 PROASTE:
    DRAGI BARBATI GELOSI CU PUTZA MICA, SA STITI CA SI O FEMEIE POATE SA REALIZEZE CEVA IN VIATA EI SI AJUNGA SA ISI PERMITA UN TT FRUMOS DECAPOTABIL!
    BRAVO GAGICI CA ATI FOST DESCURCARETE SI NU ATI ASTEPTAT CA ALTE PYSIURI SA VINA CEVA FRUSTRAT SEXUAL..CARE SUFERA DE EJACULARE PRECOCE SA VA CARE VOUA SNOWBOARDURILE!

  14. Poate le-a spus cineva ca aia e solutia care le ofera cea mai buna protectie in caz ca se rastoarna cu TT-ul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *