Cine vrea un Golf 6 de la Grandi.ro?


Chiar asa, cine n-ar vrea Golful de mai sus? Am inceput acest post cu intrebarea din titlu tocmai pentru a va sublinia faptul ca pe Grandi.ro totul e pe bune, premiile sunt valoroase si cat se poate de reale.

Grandi.ro este o combinatie intre joc de strategie si licitatie clasica. Poti castiga produse foarte valoroase cu bani foarte putini. Ai sansa sa iti dovedesti priceperea intr-un joc plin de adrenalina. Trebuie sa ai si noroc, dar norocul ti-l si faci tu prin strategia pe care o adopti. Grandi.ro e un joc in care te testezi tu pe tine si din care iesi oricum castigat!

Asa cum ati putut citi si mai sus (probabil ati facut-o deja daca cumva ati dat click pe bannerul din header) Grandi este un site de licitatii inverse. Mai pe romaneste, pentru a castiga o licitatie trebuie sa plasezi oferte de valoare cat mai mica astfel incat  la incheierea licitatiei sa ai o oferta unica iar toate celelalte oferte unice sa fie mai mari decat a ta.  Si ati inteles bine, utilizatorul trebuie sa-si dezvolte propria-i tehnica pentru ca totul tine de strategia aplicata (mai multe detalii gasiti aici). Pentru a intelege cat mai bine sistemul de joc puteti incerca un joc demo chiar aici.

Update: O analiza atenta asupra site-ului poate fi gasita la Daniel Buca.

Distractie placuta. 😉

bullets

5 Comments

  1. Vezi ca te-ai virusat si tu cu site-uri de calitate gen gr****.ro. Sper ca va plateste bine. Macar atat, ca va pierdeti din farmec.

  2. pe toti v-au platit 🙁
    de la fulgerica nu ma asteptam

  3. haideti sa va zic o chestie care nu e noua: cand nu va convine continutul unui post, treceti mai departe. E simplu si in plus, nu va incarcati cu energie negativa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *