Pompierii in actiune

Imaginile de mai jos le-am surprins aseara, chiar inainte de grindina.
Multumesc cetateanului ce a dat dovada de atata curaj si spirit civic si a pus mana pe telefon, de i-a chemat pe baietii astia. Altfel nu cred ca apucam sa-i vad vreodata in plina actiune.
Oare asta e echipamentul pe timp de criza?

Dana

19 Comments

  1. hahahaha – mamica ta te-a nascut cu mainile pe post de trepied sau care-i problema ta?

    Oi fi vreun perfectionist! Zît in casa ca scazi nivelul de prostie de pe strazi, ne faci un bine.

  2. era prea mic focul si pentru al stinge , trebuiau intinse pe sub linia ferata furtunurile ( in caz ca trece trenul ) . la astfel de interventi se folosec maturoaie , lopeti , chiar si peturi cu apa 😛 .

  3. bai fulgerica, majoritatea romanilor pun tricolorul invers, tocmai asta e problema.
    Suntem singura tara unde vezi steagul pus invers.

  4. “Imaginile de mai jos le-am surprins aseara…”
    “ce ii tremura mana la retardul ce filmeaza” =))
    Nu m-am putut abtine. Super tare faza :))
    Si ca sa nu fiu off topic, daca intindeau furtunul de apa pt un asa foc, era mai mare deranjul, plus ca daca trecea trenul, se complicau lucrurile, asa cum a spus si Sergiu. ISU este printre putinele institutii in care am incredere…

  5. E usor sa faci misto de pompieri cand nu o sa ai cum sa stii vreodata ce mult de munca au baietii astia si cum isi risca ei viata. Spre deosebire de “bravii” agenti de la rutiera, care-si “risca” viata stand la panda cu radaru, ca sa te arda cat mai tare.

    Ia ganditi-va ca trebuia sa stea sa intinda furtunu pt foculetu ala pe care-l stingeai si cu un jet bine directionat de pisat. Cat de mult dura toata treaba? Pe urma trebuia sa se intoarca sa umple, iar mai dura ceva timp, in loc sa poata interveni rapid undeva unde chiar era nevoie.

    Dar e usor sa faci misto cand nu gandesti, nu? Bai astia care faceti “glume”…sper sa ardeti in casa ca sobolanii, romani verzi ce sunteti.

  6. daca aveti vreodata nevoie de pompieri si sunati la 112, va rog sa specificati tipul petului (0.5, 1, 1.5, 2, 2.5 sau 5 litri) ca sa stie cat de mare este incendiul :))

  7. Bine ca nu au stropit pe sub liniile de contact ca atunci chiar aveai ce filma. 🙂 Oricum s-au descurcat bine. Noroc cu dotarea.

  8. @hahahaha te pomenești că pe lângă faptul că ești cretin mai ești și patriot…

  9. Nu e chiar “ok” să întinzi furtunul cu apă peste liniile de cale ferată…

  10. Plus că pentru focul ăla nu prea se merită o intervenție, care e destul de foarte costisitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *